Παπαδόπουλος: “Δεν είχαμε καθαρό μυαλό” (video)

Ο Νίκος Παπαδόπουλος τόνισε η ομάδα του δεν είχε ηρεμία και καθαρό μυαλό με αποτέλεσμα να έρθει η ήττα από τον Παναιτωλικό.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος τόνισε η ομάδα του δεν είχε ηρεμία και καθαρό μυαλό με αποτέλεσμα να έρθει η ήττα από τον Παναιτωλικό. 

Αναλυτικά:

«Η ομάδα δεν ήταν καλή, ο Παναιτωλικός προσπαθούσε να παίξει. Θα έλεγα ότι είδαμε έναν εκνευρισμό, λόγω των καρτών και έπρεπε να είμαστε πιο έξυπνοι. Παρ’ όλα αυτά, στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε καλύτερα και δεχτήκαμε το γκολ από ένα δικό μας λάθος. Μετά το 70′ – 75′ είχαμε ευκαιρίες ακόμα και για να ισοφαρίσουμε. Δεν μου άρεσε η εικόνα του πρώτου ημιχρόνου. Είναι μόλις το δεύτερο παιχνίδι του πρωταθλήματος, θέλαμε να πάρουμε κάτι γιατί έχουμε δύσκολο πρόγραμμα, δυστυχώς δεν το κάναμε αυτό και πρέπει να δουλέψουμε στην διακοπή ώστε στα επόμενα παιχνίδια να ξεκινήσουμε να παίρνουμε νίκες. Ευχαριστώ τον Παναιτωλικό για την φιλοξενία. 

Ερωτηθείς για τον εκνευρισμό που είχαν οι παίκτες του, ο Νίκος Παπαδόπουλος απάντησε:«Στο πρώτο ημίχρονο είδαμε έναν εκνευρισμό λόγω των καρτών, δεν είχαμε καθαρό μυαλό και ηρεμία. Είναι μια αιτία αυτή, κατά την άποψη μου. Κάποιες στιγμές του αγώνα βγάλαμε κάποια στοιχεία όμως πρέπει να τα έχουμε σε όλη την διάρκεια του αγώνα και όχι μετά που μείναμε πίσω στο σκορ.

Έχουμε πει ότι δεν θα κάνουμε άλλες μεταγραφές. Προσέχουμε πολύ τα οικονομικά μας γιατί ως ομάδα έχουμε περάσει δύσκολα χρόνια. Το ρόστερ είναι γεμάτο, έχουμε εμπιστοσύνη σε αυτά τα παιδιά και θα προχωρήσουμε έτσι». 

Εν συνεχεία ο προπονητής του ΟΦΗ σημείωσε πως ελπίζει η ομάδα να βρει τον δρόμο της, ενώ επισήμανε πως δεν κατάλαβε γιατί αποβλήθηκε: «Με τα παιδιά που μίλησα, τους είπα ότι δεν αντέχεται αυτό που έχουμε τραβήξει. Εμείς που είμαστε κοντά στην ομάδα, γνωρίζουμε τι έχουμε περάσει. Είμαι αισιόδοξος ότι όλα θα πάνε καλά και ότι αυτή η ομάδα θα βρει την οικονομική της υγεία. Θέλει γνώση από όλους όσους θα πάρουν αυτήν την απόφαση ώστε να έχει υγεία ο ΟΦΗ και αν θέλετε, να βγάλω μια πίκρα, να έχει και μεγαλύτερο σεβασμό από όλους. Όπως έχει ο Παναιτωλικός που έχει έναν άνθρωπο που τον σέβονται όλοι. Aποβλήθηκα επειδή χειροκρότησα, οκ την επόμενη φορά δεν θα χειροκροτήσω. Μου είπαν ότι είναι πέναλτι, ο διαιτητής προφανώς δεν το είδε και πάμε παρακάτω. Είναι πολύ παράξενο που με απέβαλε με αυτόν τον τρόπο και δεν αποβάλεις έτσι έναν άνθρωπο που είναι 35 χρόνια στα γήπεδα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.