Τους σεβάστηκε περισσότερο απ' ότι έπρεπε...

0
Νίκος Τζουάννης
19/09/2014 • 08:06
Τους σεβάστηκε περισσότερο απ' ότι έπρεπε...
  • shares

Ο Παναθηναϊκός έχασε από τη Δυναμό, πολύ απλά γιατί σεβάστηκε... περισσότερο απ' ότι έπρεπε την ομάδα της Μόσχας. Οι Πράσινοι δεν φόρτσαραν από την αρχή και άργησαν να αντιληφθούν της αδυναμίες του αντιπάλου. Όταν χτύπησε το ...κουδούνι τη αφύπνισης και οι παίκτες του Τριφυλλιού κατάλαβαν ότι ο ρώσικος σύλλογος δεν είναι άτρωτος αντίπαλος, ήταν ήδη πίσω στο σκορ με δύο τέρματα.

Και τα δύο γκολ των Ρώσων προήλθαν από λανθασμένη αντίδραση της άμυνας του Παναθηναϊκού και ιδιαίτερα στο δεύτερο τέρμα της Δυναμό φάνηκε η έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης που έχουν οι Πράσινοι σε κρίσιμα σημεία.

Η είσοδος του εξαιρετικού Δώνη και το γκολ του Ντίνα έδωσαν πνοή στο Τριφύλλι που ...μεταμορφώθηκε για ένα εικοσάλεπτο και προσπάθησε με ασφυκτικό πρέσινγκ να κάνει τη μεγάλη ανατροπή, ωστόσο οι Ρώσοι παίζοντας συντηρητικά στο τελευταίο ημίωρο του ματς, κατάφεραν να πάρουν αυτό που ζητούσαν.

Η τακτική προσέγγιση του Αναστασίου ήταν σωστή, καθώς ο προπονητής του Τριφυλλιού προσπάθησε με ένα γρήγορο επιθετικό σχήμα να δημιουργήσει προβλήματα στην υψηλόσωμη και αργή άμυνα της Δυναμό. Βγήκε το ...τρικ με τον Ντίνα στην κορυφή της επίθεσης, ενώ η τοποθέτηση του Δώνη στον άξονα στο δεύτερο μέρος, έπαιξε σημαντικό ρόλο στη βελτίωση της εικόνας του Παναθηναϊκού. Ο πιτσιρικάς ήταν η αποκάλυψη του ματς, έκανε το καλύτερο του παιχνίδι με την πρώτη ομάδα και αν συνεχίσει σε αυτόν τον δρόμο, δεν θα αργήσει η μέρα που θα γίνει βασικό στέλεχος του Τριφυλλιού.

Η απώλεια των τριών βαθμών δυσκολεύει την κατάσταση για τον Παναθηναϊκό, ωστόσο έχει ακόμα πολύ δρόμο σε αυτό το ευρωπαϊκό ταξίδι, η πρόκριση εξαρτάται ακόμα από τους Πράσινους και τα επόμενα δύο εκτός έδρας παιχνίδια κόντρα σε Εστορίλ και PSV θα κρίνουν πολλά.

Γράψτε το σχόλιο σας...