Όταν δεν μαθαίνεις από τα λάθη σου...

0
Νίκος Τζουάννης
15/09/2014 • 08:35
Όταν δεν μαθαίνεις από τα λάθη σου...
  • shares

Η ήττα στην Μυτιλήνη βάζει δύσκολα στον Παναθηναϊκό, που ακόμα αναζητά λύσεις στους γρίφους της ...εκκίνησης των αγώνων και της επίθεσης. Οι Πράσινοι αργούν να μπουν στο παιχνίδι και χρειάζεται πρώτα να χτυπήσει το ...καμπανάκι κινδύνου από τον αντίπαλο για να ...ξυπνήσουν από τον λήθαργο. Παράλληλα το γκολ έρχεται με το ...σταγονόμετρο και το Τριφύλλι - όπως έγινε και στο παιχνίδι με την Καλλονή- αφήνει ανεκμετάλλευτες πολλές και σημαντικές ευκαιρίες, ενώ έτσι όπως έχουν έρθει τα παιχνίδια για την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου, οι παίκτες του Παναθηναϊκού είναι αναγκασμένοι να προσπαθούν και να κυνηγούν το σκορ μέχρι το τελευταίο σφύριγμα, σπαταλώντας έξτρα δυνάμεις...

Το ματς με την Καλλονή ήταν σαν ...ριπλέι των δύο προηγούμενων αγώνων του Παναθηναϊκού στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ένα χαμένο ημίχρονο, γκολ ο αντίπαλος και οι Πράσινοι να ...τρέχουν για την ανατροπή.

Στα πρώτα σαρανταπέντε λεπτά, το Τριφύλλι δεν είχε ρυθμό και κίνηση στο γήπεδο και αρκέστηκε σε μια ανούσια κατοχή μπάλας. Το προβλέψιμο παιχνίδι του Παναθηναϊκού ήταν ...βούτυρο στο ψωμί των παικτών της Καλλονής, καθώς οι αντίπαλοι ελάχιστες φορές προβληματίστηκαν από την επίθεση των Πράσινων, ενώ ...τιμώρησαν το Τριφύλλι για το σοβαρό λάθος που έγινε στην άμυνα...

Οι αλλαγές του Αναστασίου και κυρίως η είσοδος στο παιχνίδι του δραστήριου Μπαϊράμι, άλλαξαν την εικόνα του Παναθηναϊκού. Στο δεύτερο μέρος οι Πράσινοι ήταν κυρίαρχοι, απέκτησαν φαντασία στο παιχνίδι τους και ...τελική προσπάθεια, ωστόσο όσο και αν προσπάθησαν η μπάλα δεν μπήκε στα αντίπαλα δίχτυα και τελικά έφυγαν από τη Μυτιλήνη ηττημένοι λόγω της ...αστοχίας τους.

Σε κακή βραδιά ήταν ο Κουτρουμπής, αρνητικός ο Ουασίμ Μπούι στο χρονικό διάστημα που αγωνίστηκε, ο Μπούρμπος αντιμετώπισε δυσκολίες στην πλευρά του, ενώ και η απόδοση του Ζέκα κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα.

Γράψτε το σχόλιο σας...