Απαραίτητο το ...γκολ!

0
Νίκος Τζουάννης
12/09/2014 • 23:49
Απαραίτητο το ...γκολ!
  • shares


Σε αυτό το μικρό διάστημα οι προπονητές προσπαθούν να δουλέψουν πάνω στα αδύναμα στοιχεία που έχουν εντοπίσει στο παιχνίδι της ομάδας τους και να βελτιώσουν όσο περισσότερα πράγματα μπορούν. Κάτι ανάλογο έκανε και ο Γιάννης Αναστασίου με μια ...μίνι προετοιμασία, αν και δεν είχε στο Κορωπί τις προηγούμενες ημέρες τους τέσσερις διεθνείς (Πράνιτς, Λαγό, Τριανταφυλλόπουλο, Καρέλη) και είδε ξαφνικά άλλους δύο παίκτες του να μένουν εκτός πλάνων για το παιχνίδι με την Καλλονή (Σπυρόπουλος, Ρισβάνης).

Ο τεχνικός του Τριφυλλιού είχε σημειώσει αρκετά στο μπλοκάκι του και δούλεψε με τους παίκτες του στις προπονήσεις, με στόχο ο Παναθηναϊκός να εμφανιστεί πιο "φρέσκος" και βελτιωμένος με την επανέναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων του.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα που παρουσιάστηκε στα παιχνίδια του Παναθηναϊκού- περισσότερο στο πρωτάθλημα και λιγότερο στην Ευρώπη- ήταν στην τελική προσπάθεια. Απόντος του Μπεργκ, οι Πράσινοι δεν είχαν το καθαρό μυαλό για να τελειώσουν τις φάσεις που δημιούργησαν και δεν ήταν λίγες οι στιγμές που έφταναν στην ...πηγή και δεν έπιναν νερό. Οι παίκτες του Τριφυλλιού και κυρίως όσοι στελεχώνουν την εμπροσθοφυλακή της ομάδας, έκαναν ...εντατικά το προηγούμενο διάστημα στα τελειώματα των φάσεων και ο Αναστασίου ελπίζει πως θα βρεθεί λύση σε αυτό το κομμάτι και δεν θα χρειαστεί να ...περάσει το ενενηντάλεπτο για να μπει η μπάλα στα δίχτυα, όπως έγινε στο πρόσφατο ματς με τον Πανιώνιο.

Στη Μυτιλήνη αρχίζει για τον Παναθηναϊκό μια δύσκολη διαδρομή με συνεχόμενους αγώνες σε Ελλάδα και Ευρώπη, απέναντι σε μια ομάδα που έδειξε πολύ καλά στοιχεία στις πρώτες αγωνιστικές της Σούπερλιγκ και έχει ψυχολογία από την καλή βαθμολογικη συγκομιδή και ενθουσιασμό από την επιστροφή στο σπίτι της, μετά από μια απίστευτη ... Οδύσσεια την περσινή σεζόν.

Οι Πράσινοι πρέπει να ...προσέξουν για να έχουν την Κυριακή και για να επιτευχθεί ο στόχος της κατάκτησης των τριών βαθμών, οφείλουν να είναι προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι και στα ενενήντα λεπτά. Και το πιο σημαντικό. Να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες τους! 

Γράψτε το σχόλιο σας...