Μπήκαν οι βάσεις...

0
Νίκος Τζουάννης
12/07/2014 • 00:38
Μπήκαν οι βάσεις...
  • shares

 

Οι Πράσινοι ολοκλήρωσαν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους και το απόγευμα του Σαββάτου θα δώσουν το τελευταίο τους φιλικό τεστ επί πολωνικού εδάφους, απέναντι στην Λέχια Γκντανσκ του Μαυρουδή Μπουγαΐδη (δανεικός από τη Γρανάδα).

Οι βάσεις για τη νέα σεζόν μπήκαν στην Πολωνία και είναι ξεκάθαρο ότι το μεγάλο πλεονέκτημα του Τριφυλλιού είναι η ομοιογένεια που έχει η ομάδα. Ο Αναστασίου αυτή τη χρονιά δεν χρειάστηκε να κάνει από την αρχή... μαθήματα ποδοσφαίρου και δούλεψε αρκετά στην τακτική και σε κάποιες ατέλειες που έχει παρατηρήσει στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού.

Μπόλικη δουλειά, πολλά χιλιόμετρα με μπάλα, αρκετά ...ιδιαίτερα από τον Αναστασίου και τους συνεργάτες του και μεγάλη όρεξη από τους παίκτες του Τριφυλλιού. Ιδιαίτερα τα διπλά θύμιζαν ...επίσημους αγώνες, ενώ όλοι έδιναν τον καλύτερο τους εαυτό, προκειμένου να "κερδίσουν" τον προπονητή τους.

Στο φιλικό με τη Λέχια θα βγουν ασφαλέστερα συμπεράσματα για τον Παναθηναϊκό της νέας σεζόν, αν και η αγωνιστική φιλοσοφία δεν αλλάζει... Το πιο σημαντικό είναι να μεγαλώνει σταδιακά ο βαθμός ετοιμότητας των παικτών του Τριφυλλιού, καθώς ήδη έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για τα κρίσιμα ματς του τρίτου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ.

Κι εμείς μετράμε αντίστροφα για την επιστροφή μας στην πατρίδα.  Για να πω την αλήθεια, δεν θα μας ...λείψει αυτή η μεριά της Πολωνίας. Συναντήσαμε αρκετές δυσκολίες στην καθημερινότητα μας ( το ίντερνετ στο ξενοδοχείο μας ήταν ...ανέκδοτο και η επικοινωνία ...προβληματική), ενώ επειδή μένει πάντα η ...προτελευταία εντύπωση, θα σας αφηγηθώ μια μικρή ιστορία. Μπαίνω σε ένα από τα λιγοστά καφέ του πιο κοντινού χωριού, παραγγέλνω καπουτσίνο, η πωλήτρια δείχνει να αντιλαμβάνεται την παραγγελία μου και περιμένω το καφεδάκι μου. Μόνο που με περίμενε μια μικρή ...έκπληξη. Αντί για αφρόγαλα, η ...προχωρημένη Πολωνή καφετζού, είχε βάλει κάτι σαν ...γιαούρτι στον καφέ! Μιλάμε για απίστευτα πράγματα! Ελλάδα και πάλι Ελλάδα λοιπόν.

Γράψτε το σχόλιο σας...