Κάθε προπόνηση και ένα μάθημα

0
Νίκος Τζουάννης
11/07/2014 • 00:30
Κάθε προπόνηση και ένα μάθημα
  • shares

Ο Αναστασίου έβγαλε τα συμπεράσματα του από το φιλικό τεστ με την Άρκα Γκντίνια και την Πέμπτη δούλεψε αρκετά στις ...ατέλειες που εντόπισε από το πρώτο φιλικό παιχνίδι του Παναθηναϊκού επί Πολωνικού εδάφους. Μπόλικη τακτική για τους αμυντικούς και τους μέσους του Τριφυλλιού είχε το απογευματινό πρόγραμμα, με τον Στιβ Ρούτερ να δουλεύει για μια ώρα με τους παίκτες του στην αμυντική λειτουργία της ομάδας, καθώς και στην κίνηση που πρέπει να κάνουν οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού με ή χωρίς τη μπάλα.

Σε αυτό το κομμάτι υπήρξε ένα μικρό ...πρόβλημα στο πρώτο ημίχρονο, καθώς οι Πράσινοι είχαν αρκετά κενά στα μετόπισθεν και δεν κυκλοφορούσαν σωστά τη μπάλα, ενώ ο προπονητής του Παναθηναϊκού έμεινε μεν ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του στο δεύτερο ημίχρονο, όχι όμως και από την αποτελεσματικότητα των επιθετικών του. Γι΄αυτό το λόγο πήρε ...προσωπικά το θέμα και δούλεψε ο ίδιος με τους στράικερ του Παναθηναϊκού, παραδίδοντας ...ιδιαίτερα μαθήματα στα τελειώματα των φάσεων.

Το τεχνικό επιτελείο του Παναθηναϊκού με μεθοδική δουλειά προσπαθεί να βελτιώσει όσο μπορεί τη λειτουργία της ομάδας και με διδακτικό τρόπο καταφέρνει να περάσει τη φιλοσοφία του στους παίκτες της ομάδας. Κάθε προπόνηση είναι και ένα ...μάθημα και ιδιαίτερα για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της ομάδας, αυτή η προετοιμασία είναι πολύτιμη εμπειρία.

Μετά από τόσες ημέρες στην Πολωνία επιτέλους ...φάγαμε και κανονικό φαγητό στο κοντινό και πανέμορφο Βεχέροβο, ενώ ο καιρός παραμένει ...καλοκαιρινός. Η θερμοκρασία δεν πέφτει κάτω από τους τριάντα βαθμούς και όλα θα ήταν ιδανικά, αν υπήρχε και στο ξενοδοχείο μας και ένα ...ψυγειάκι. Ζεστό νερό με τέτοιο πολωνικό ...καύσωνα δεν ...πάει!

Γράψτε το σχόλιο σας...