Η φιλοσοφία δεν αλλάζει...

0
Νίκος Τζουάννης
08/07/2014 • 00:50
Η φιλοσοφία δεν αλλάζει...
  • shares

Η επιθετική φιλοσοφία που είχαν οι Πράσινοι την περσινή σεζόν απέδωσε καρπούς και ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, παραμένει πιστός στο πλάνο του. Από την πρώτη ημέρα της προετοιμασίας, οι παίκτες του Τριφυλλιού δουλεύουν πολύ στην επίθεση, ενώ ανάλογο βάρος έχει πέσει και στην αμυντική λειτουργία.

Η ταχύτητα είναι απαραίτητη προϋπόθεση για τον Παναθηναϊκό του Γιάννη Αναστασίου, όπως και η καλή φυσική κατάσταση και αυτό το κομμάτι το έχει αναλάβει ο πολύτιμος συνεργάτης του τεχνικού των Πράσινων, Γιούσεφ Φος. Παράλληλα οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έχουν δουλέψει αρκετά στην τεχνική κατάρτιση, το passing game και τα τελειώματα των φάσεων, ενώ από τη Δευτέρα άρχισαν και οι δοκιμές τακτικής. Το επιτυχημένο 4-4-2 σε ρόμβο και το 4-2-3-1 δοκιμάστηκαν από τον Αναστασίου στο πρώτο οικογενειακό δίτερμα, ενώ προπονητής του Παναθηναϊκού ... τέσταρε και το 4-4-1-1.

Είχαμε και νέο πρόσωπο στην "πράσινη" παρέα. Ο Χρήστος Μπούρμπος ενσωματώθηκε το πρωί της Δευτέρας στην αποστολή του Τριφυλλιού και η προσαρμογή του ήταν ...άμεση. Μάλιστα τον είδαμε και σε δράση κατά τη διάρκεια του προπονητικού διτέρματος, με τον νεοαποκτηθέντα δεξιό οπισθοφύλακα να είναι άνετος και να συνεργάζεται καλά με τους νέους του συμπαίκτες.

Στα ...δικά μας, ο καιρός είναι καλοκαιρινός στην Πολωνία και το θερμόμετρο το μεσημέρι έφτασε τους 34 βαθμούς! Για εμάς ότι πρέπει είναι, αν και ο συνδυασμός της ζέστης με την υγρασία μας ...ζορίζει, ωστόσο για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού αυτές οι καιρικές συνθήκες, είναι ένα ...μαρτύριο. Δεν είναι ότι καλύτερο να αφήνεις τον καύσωνα της Αθήνας και να βρίσκεις σχεδόν ...ίδιες συνθήκες στην Πολωνία. Και το απίστευτο είναι ότι ο ουρανός ξαφνικά συννέφιασε, μόλις τελείωσε η προπόνηση του Παναθηναϊκού!

Πλέον μετράμε αντίστροφα τον χρόνο για το πρώτο φιλικό τεστ του Παναθηναϊκού επί Πολωνικού εδάφους κόντρα στην Άρκα Γκντίνια, ενώ οι μέρες πλησιάζουν για το ...ντέρμπι των ντέρμπι. Δημοσιογράφοι vs τεχνικού επιτελείου Παναθηναϊκού στο Γκνιεβίνο... Υπόσχομαι άφθονα βίντεο για να ...απολαύσετε κι εσείς την μεγάλη μας προσπάθεια.

Γράψτε το σχόλιο σας...