Αναπάντητα ερωτήματα...

0
Νίκος Τζουάννης
05/07/2014 • 00:45
Αναπάντητα ερωτήματα...
  • shares

Ασφαλώς και είναι σεβαστό όταν λένε οι Πράσινοι ότι ο Καραγκούνης δεν ταιριάζει με την ποδοσφαιρική φιλοσοφία που ακολουθεί η ομάδα από πέρυσι, καθώς το Τριφύλλι έχει θέσει ως στόχο - και το έχει πετύχει- να αξιοποιήσει νεαρούς ποδοσφαιριστές και παιδιά από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου. Ίσως και να έχουν δίκιο οι άνθρωποι του Τριφυλλιού όταν υποστηρίζουν ότι ο 37χρονος Καραγκούνης δεν ... κολλάει σε αυτό το πλάνο.

Μόνο που αυτή η μεγάλη μορφή του ελληνικού ποδοσφαίρου, μόλις λίγες ημέρες πριν συγκλόνισε με τις εμφανίσεις του στο Παγκόσμιο Κύπελλο- και μιλάμε για το κορυφαίο ποδοσφαιρικό επίπεδο- ενώ ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Νίκος Νταμπίζας δήλωσε πρόσφατα αναφορικά με την περίπτωση του Καραγκούνη ότι "το όραμα δεν έχει ηλικία". Προφανώς η απόφαση να μην προχωρήσει η συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών πάρθηκε μετά από ώριμη σκέψη, ωστόσο υπάρχουν αρκετά ερωτήματα που μένουν αναπάντητα.

Το αποτέλεσμα είναι ένα. Ο Καραγκούνης δεν επιστρέφει στην ομάδα της καρδιάς του και οι Πράσινοι πρέπει να γυρίσουν σελίδα και να προχωρήσουν. Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, δεν νομίζω ότι μπορεί να αλλάξει κάτι και σε καμία περίπτωση δεν θα κάνει καλό στην ομάδα η γκρίνια και η αμφισβήτηση. Άλλωστε το μεγάλο μυστικό των Πράσινων την περσινή επιτυχημένη σεζόν ήταν η ενότητα και η ομόνοια που υπήρχε στην Παναθηναϊκή οικογένεια.

Αναφορικά με την προετοιμασία και την ...καθημερινότητα μας στο Γκνιεβίνο, το Τριφύλλι έχει ήδη συμπληρώσει δύο ημέρες στην Πολωνία και είναι ξεκάθαρο ότι ο Αναστασίου θα ρίξει το βάρος στην τακτική. Άλλωστε η ομάδα είναι καλά δουλεμένη από πέρυσι και ο προπονητής του Παναθηναϊκού θέλει να διορθώσει κάποια πράγματα που δεν του άρεσαν στο παιχνίδι της ομάδας και να κάνουν οι παίκτες του το επόμενο βήμα, ανεβαίνοντας σκαλοπάτι.

Ο καιρός θύμισε... Ελλάδα, η θερμοκρασία ανέβηκε απότομα και τα λίγα κοντομάνικα που βρίσκονται στις αποσκευές μας έπιασαν τόπο. Βέβαια η απίστευτη ταλαιπωρία με το - πιο αργό δεν γίνεται- ίντερνετ του ξενοδοχείου μας δεν μας εγκαταλείπει, ενώ για να ...δέσει το γλυκό μας έκαναν το πρωί ...ντου και χιλιάδες μυγάκια. Και όταν λέω χιλιάδες το εννοώ. Αφήστε που ήταν απίστευτα μικροσκοπικά και δεν μπορούσαμε να τα διακρίνουμε, παρά μόνο όταν έκαναν... επίθεση Τι - δυσάρεστη - εμπειρία και αυτή!

Γράψτε το σχόλιο σας...