Έμεινε σπίτι του...

0
Νίκος Τζουάννης
23/06/2014 • 22:19
Έμεινε σπίτι του...
  • shares

Μετά από τόσα χρόνια στην χώρα μας, ο Ζέκα έχει προσαρμοστεί πλήρως, μιλάει πλέον και ελληνικά και ασφαλώς αντιλαμβάνεται καλύτερα από κάθε άλλον ξένο ποδοσφαιριστή του Τριφυλλιού όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα.

Γνωρίζει τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος και κατανοεί τις δυσκολίες που περνάει η ομάδα. Ξέρει όμως και τις πολλές δυνατότητες που έχει ο Παναθηναϊκός, καθώς και τη μεγάλη δυναμική του συλλόγου. Και τα χρήματα έπαιξαν μικρό ρόλο στην απόφαση του να πει το «ναι» στους Πράσινους.

Αυτό που είδε από πρώτο χέρι ο Ζέκα είναι η καλή δουλειά που γίνεται στην ομάδα από τον Γιάννη Αναστασίου και τους συνεργάτες του, την ατομική βελτίωση που είχαν αρκετοί ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, το φιλόδοξο πλάνο που υπάρχει στον σύλλογο για το μέλλον και την ειλικρίνεια της διοίκησης.  

Ίσως ο Ζέκα να μπορούσε να βρει καλύτερο συμβόλαιο αν ψαχνόταν στο εξωτερικό, αφού υπήρχε ενδιαφέρον συλλόγων για την απόκτηση του. Ωστόσο η ασφάλεια - και οικονομική και αγωνιστική- που του παρέχει η ομάδα, η πρόκληση συμμετοχής στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, το δέσιμο που έχει με τον Παναθηναϊκό, η αγάπη του κόσμου και η εμπιστοσύνη που αισθάνεται ήταν αρκετοί λόγοι για να απαντήσει θετικά στην πρόταση των Πράσινων και να αποφασίσει να φορά τη φανέλα με το Τριφύλλι στο στήθος για άλλα τρία χρόνια.

Κίνηση- ματ ήταν από τον Παναθηναϊκό η πρόωρη ανανέωση της συνεργασίας με τον Ζέκα. Αρχικά οι Πράσινοι δείχνουν πόσο πιστεύουν στον παίκτη, τον απαλλάσσουν από το άγχος για το ποδοσφαιρικό μέλλον του και του δίνουν τη δυνατότητα να επικεντρωθεί αποκλειστικά στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις. Παράλληλα διατηρούν στο δυναμικό τους έναν πολύτιμο ποδοσφαιριστή που τα δίνει όλα σε κάθε παιχνίδι, είναι η «ψυχή» της ομάδας και με την θετική του ενέργεια βοηθά στο καλό κλίμα που υπάρχει στα αποδυτήρια.
Γράψτε το σχόλιο σας...