Ο αντι-Σίλντενφελντ...

0
Νίκος Τζουάννης
10/06/2014 • 23:32
Ο αντι-Σίλντενφελντ...
  • shares
Ο διεθνής Κροάτης αμυντικός έπεισε με την παρουσία του - κυρίως- στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος, ήταν ηγέτης στην νεανική άμυνα του Τριφυλλιού και βοήθησε σημαντικά τους Πράσινους να φτάσουν στην επίτευξη των στόχων τους.

Η λίστα των θετικών είναι αρκετά μεγάλη για τον 29χρονο στόπερ... Βρίσκεται σε καλή ποδοσφαιρικά ηλικία, κάνει λίγα λάθη στο παιχνίδι του, έχει προσαρμοστεί στο αγωνιστικό στυλ της ομάδας, γνωρίζει τη φιλοσοφία του Αναστασίου και έχει σωστή συμπεριφορά στα αποδυτήρια...  Οι Πράσινοι έμειναν ικανοποιημένοι από την προσφορά του "Σίφο" και έκαναν κάθε δυνατή προσπάθεια για να μείνει ο Κροάτης και τα επόμενα χρόνια στην ομάδα.

Όμως οι Ρώσοι τη μια έλεγαν "ναι" στο Τριφύλλι (είχαν μάλιστα στείλει στον Παναθηναϊκό και τις δόσεις που θα έπρεπε να καταβάλλουν μελλοντικά οι Πράσινοι) και την άλλη ζητούσαν κι άλλο χρόνο για να ...αποφασίσουν! Και επειδή αυτή η ιστορία τράβηξε αρκετά, οι Πράσινοι αποφάσισαν- σωστά- να αποσυρθούν από τις διαπραγματεύσεις με τη Δυναμό Μόσχας και να μην παίξουν το παιχνίδι τους.

Η θέση του κεντρικού αμυντικού είναι εξαιρετικά σημαντική και το κενό αυτό πρέπει να κλείσει άμεσα, αφού ο Παναθηναϊκός μπαίνει από νωρίς στα ...δύσκολα. Ο Αναστασίου θέλει να έχει τον ηγέτη της άμυνας στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας και να έχει τον απαραίτητο χρόνο για να δουλέψει μαζί με το νέο πρόσωπο στα μετόπισθεν της ομάδας. Όλα αυτά αν δεν υπάρξει νέα ανατροπή στα δεδομένα, αφού ο Σίλντενφελντ θέλει να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό και θα κάνει τη δική του προσπάθεια για να παραμείνει στον σύλλογο.  Πάντως τη δεδομένη στιγμή οι πιθανότητες παραμονής του Κροάτη είναι λιγοστές και ο Νταμπίζας ήδη εξετάζει διάφορες περιπτώσεις από την transfer list του, για τη θέση του βασικού κεντρικού αμυντικού.
Γράψτε το σχόλιο σας...