Ο τίτλος περνάει και από τη Νέα Σμύρνη

Το διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος, μάλλον έκανε καλό στο Τριφύλλι.
0
Νίκος Τζουάννης
12/09/2015 • 17:13
Ο τίτλος περνάει και από τη Νέα Σμύρνη
  • shares
Το διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος, μάλλον έκανε καλό στο Τριφύλλι. Επανήλθε η ηρεμία, "καθάρισε" το μυαλό από τα γεγονότα που ακολούθησαν τον αποκλεισμό από την Γκαμπαλά και έγιναν παράλληλα και ...εντατικά πάνω στην αμυντική λειτουργία, που είναι - για την ώρα- η "αχίλλειος πτέρνα" της ομάδας.  

Νομίζω ότι είναι ξεκάθαρο, πως ο στόχος είναι ένας και τρανός για τον Παναθηναϊκό, μετά το ευρωπαϊκό ...ναυάγιο. Το πρωτάθλημα. Πλέον υπάρχει μονάχα μια διαδρομή που πρέπει να διανύσουν ο Γιάννης Αναστασίου και οι ποδοσφαιριστές του και αν θέλουν να κόψουν πρώτοι το νήμα του τερματισμού σε αυτόν τον εξαιρετικά επίπονο αγώνα δρόμου, θα χρειαστεί να φύγουν με τους τρεις βαθμούς και από τη Νέα Σμύρνη.  

Οι Πράσινοι παραδοσιακά δυσκολεύονται στο σπίτι του Πανιώνιου και είναι αξιοπρόσεκτο ότι το Τριφύλλι δεν έχει καταφέρει να κερδίσει τους "Κυανέρυθρους" στην έδρα τους, στο διάστημα που βρίσκεται ο Αναστασίου στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. 

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού δέχτηκε το πρώτο ...δυνατό χτύπημα της προπονητικής του καριέρας στη Νέα Σμύρνη, ενώ και το περσινό ματς έγινε ...ντέρμπι. Φέτος το σενάριο πρέπει να είναι διαφορετικό, γιατί σε αυτά τα παιχνίδια κρίνεται ο τίτλος του πρωταθλητή. 

Ο Πανιώνιος είναι μια ομάδα με μεγάλη ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο και με έναν ικανό προπονητή στον πάγκο, όμως και τούτη τη σεζόν θα παλέψει για την παραμονή στην κατηγορία... Όταν λοιπόν στοχεύεις στην Κούπα, πρέπει να κερδίσεις αυτά τα παιχνίδια... Όσο και αν ακούγεται κουραστικό, θα το επαναλάβουμε... Το πρωτάθλημα δεν κρίνεται στα μεγάλα ντέρμπι, αλλά σε αυτά τα ματς. Κάθε βαθμός είναι σημαντικός και κάθε απώλεια σε αυτούς τους αγώνες θα στοιχίσει στο τέλος της σεζόν, όταν και θα γίνει το ...ταμείο. 

Οι Πράσινοι πρέπει να δείξουν τη Κυριακή, ότι έμαθαν -τελικά- το μάθημα τους και καλούνται να ... ξορκίσουν έναν "κακό δαίμονα".  Με αυτοσυγκέντρωση και στα ενενήντα λεπτά, περιορισμό των λαθών στην αμυντική λειτουργία, σωστή επικοινωνία και καλή διαχείριση του αγώνα, θα μπορέσουν να φύγουν νικητές από τη Νέα Σμύρνη.
Γράψτε το σχόλιο σας...

Πανιώνιος - Παναθηναϊκός

Κυριακή 24 Φεβρουαρίου, 15:00

Live