Αμπέντ ή Πράνιτς;

0
Νίκος Τζουάννης
04/06/2014 • 21:15
Αμπέντ ή Πράνιτς;
  • shares

Ο μεν Πράνιτς έδωσε ποιότητα και την εμπειρία που έλειπε από το νεανικό σύνολο του Τριφυλλιού, ο δε Αμπέντ με τη νεανική του φρεσκάδα και τον ενθουσιασμό του έκανε τη διαφορά στην ομάδα.

Πάντως αν έπρεπε ...αναγκαστικά να μείνει ο ένας από τους δύο, τότε ο Αμπέντ πιθανότατα θα ήταν ο εκλεκτός των Πράσινων. Για πολλούς λόγους... 

Ο Πράνιτς φαίνεται πώς έχει τελευταία τάσεις ...φυγής και είναι δεδομένη η ενόχληση των ανθρώπων του Παναθηναϊκού μετά τις πρόσφατες δηλώσεις του σε Μ.Μ.Ε της Κροατίας. Τη μία αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει, την άλλη αποκαλύπτει την -άγνωστη- ρήτρα στο συμβόλαιο του... Δεν θέλει και πολύ για να καταλάβει κανείς ότι ο Κροάτης ...ψάχνεται και μόνο τυχαίο δεν είναι ότι από το περιβάλλον του έβγαινε τελευταία γκρίνια για τις απολαβές του. Σίγουρα έχει την ποδοσφαιρική προσωπικότητα που χρειάζεται στο Τριφύλλι, όμως όποιος δεν εκτιμά κάποια πράγματα και δεν θέλει να μείνει στην ομάδα που τον «αναγέννησε» ποδοσφαιρικά, απλά δεν ...μένει. Και οι Πράσινοι δεν νομίζω ότι θα τα βάψουν μαύρα αν τελικά ο 32χρονος Πράνιτς αποχωρήσει από τον σύλλογο.

Η περίπτωση του Αμπέντ είναι πολύ διαφορετική και γι' αυτό το λόγο άλλωστε οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού κάνουν ότι περνά από το χέρι τους και από την ...τσέπη τους για να κρατήσουν τον 22χρονο μεσοεπιθετικό. Είναι ένας ταλαντούχος ποδοσφαιριστής, έχει ακόμα πολλά περιθώρια εξέλιξης, είναι παίκτης ομάδας και το πιο σημαντικό. Δεν δημιουργεί προβλήματα στα αποδυτήρια...

Έχω την εντύπωση πως θα τραβήξει για λίγο ακόμα η ιστορία, ωστόσο το καλό για τους Πράσινους είναι ότι ο Αμπέντ είναι σύμμαχος τους σε αυτή την υπόθεση και είναι δεδομένη η επιθυμία του να μείνει «εκεί που του λέει η καρδιά του», όπως δήλωσε με νόημα στο τέλος της σεζόν.
Γράψτε το σχόλιο σας...