Πρώτα η πρόκριση και μετά όλα τα άλλα...

Ο Παναθηναϊκός ταξιδεύει στο όμορφο Μπριζ με το πολύτιμο 2-1 της Λεωφόρου στις αποσκευές του και καλείται το βράδυ της Τετάρτης να διαφυλάξει ως κόρη οφθαλμού το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα.
0
Νίκος Τζουάννης
04/08/2015 • 08:23
Πρώτα η πρόκριση και μετά όλα τα άλλα...
  • shares
Ο Παναθηναϊκός ταξιδεύει στο όμορφο Μπριζ με το πολύτιμο 2-1 της Λεωφόρου στις αποσκευές του και καλείται το βράδυ της Τετάρτης να διαφυλάξει ως κόρη οφθαλμού το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα. Είχαμε πει και πριν από ματς με τους Βέλγους ότι η άμυνα είναι το κλειδί για την πρόκριση. Θα επιμείνουμε και τούτη τη φορά στο σημαντικό ρόλο που έχουν τα μετόπισθεν του Τριφυλλιού σε αυτόν τον ...τελικό, γιατί το μεγαλύτερο βάρος θα πέσει στην αμυντική γραμμή των Πράσινων κόντρα σε μια ομάδα με επιθετική φιλοσοφία. 

Η Κλαμπ Μπριζ σκοράρει εύκολα και δύσκολα χάνει στο σπίτι της... Το "Γιαν Μπρεϊντέλ" είναι μια ισχυρή έδρα και είναι δεδομένο ότι οι Βέλγοι θα ασκήσουν πίεση στο Τριφύλλι, προκειμένου να ανατρέψουν τα δεδομένα του πρώτου αγώνα. Τα ...παιδικά λάθη που έγιναν στο ξεκίνημα του αγώνα της Λεωφόρου ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ στο Βέλγιο, ενώ οι Πράσινοι θα πρέπει να έχουν ως ....οδηγό πρόκρισης, την αγωνιστική συμπεριφορά του δεύτερου μέρους στον αγώνα του "Απόστολος Νικολαΐδης". Χρειάζεται έξυπνο παιχνίδι από την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου, καθαρό μυαλό, σωστή διαχείριση του αγώνα, καλή επικοινωνία και ...έγκυρη εκκίνηση. 

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού προσανατολίζεται στη χρησιμοποίηση τριών κεντρικών χαφ για το ματς του Μπριζ, σε μια προσπάθεια να "θωρακιστεί" η μεσαία γραμμή του Τριφυλλιού. Το δίδυμο Λαγού- Κουτρουμπή έχει καλή χημεία, ο Ζέκα θα δώσει τα έξτρα τρεξίματα που θα χρειαστούν στην ομάδα του σε αυτό το κρίσιμο παιχνίδι, ενώ ρόλο- κλειδί στο Μπριζ θα έχει - όπως και στον πρώτο αγώνα- ο Σωτήρης Νίνης. Από εκεί και πέρα, Μπεργκ και Καρέλης καλούνται να λαβώσουν και πάλι την αδύναμη άμυνα της Μπριζ και να βοηθήσουν την ομάδα τους να πάρει την ποθητή πρόκριση.

Οι Πράσινοι δεν θα πάνε στο  Βέλγιο με σκοπό να παίξουν ...κατενάτσιο, όμως οφείλουν να έχουν το μυαλό τους στα αμυντικά τους καθήκοντα και να αγωνιστούν πρώτα για το αποτέλεσμα. Όλοι αντιλαμβάνονται τη σημασία που έχει για το Τριφύλλι μια ενδεχόμενη πρόκριση στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ και οι Πράσινοι τώρα που βρίσκονται κοντά στην ...πηγή, μπορούν -και πρέπει- να πιούν και νερό.  
Γράψτε το σχόλιο σας...