Έπαθε, έμαθε και ...δικαιώθηκε

0
Νίκος Τζουάννης
15/04/2014 • 23:15
Έπαθε, έμαθε και ...δικαιώθηκε
  • shares
Άλλωστε το περσινό ...στοπ ήταν μια μαύρη σελίδα για την ιστορία του συλλόγου και το μεγάλο στοίχημα για την διοίκηση του συλλόγου ήταν να διατηρήσει ανταγωνιστική την ομάδα και να πάρει συνάμα το «πράσινο φως» από την Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΠΟ. Από τη στιγμή που οι διοικούντες τον Παναθηναϊκό πέτυχαν τον στόχο τους, τότε μπορούν να χαμογελούν...  Γιατί έδειξαν ότι έμαθαν από το περσινό...πάθημα, ξεπέρασαν πολλά εμπόδια, έκαναν τεράστια προσπάθεια με το ταμείο ...μείον και τελικά δικαιώθηκαν για την επιμονή τους. 

Η αδειοδότηση του Παναθηναϊκού είναι σημαντική επιτυχία για τη διοίκηση Αλαφούζου και τα στελέχη της ΠΑΕ και σε καμία περίπτωση δεν περνά απαρατήρητη. 

Μεγαλοεπενδυτής δεν υπάρχει στο Τριφύλλι για να βάλει τα εκατομμύρια του και να βγάλει τον σύλλογο από το αδιέξοδο. Το οικονομικό παραμένει το σημαντικότερο από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός, ωστόσο οι Πράσινοι απέδειξαν ότι με μεθοδική δουλειά όλα γίνονται. 

Η διοίκηση του Τριφυλλιού άρχισε την προσπάθεια της ...πέρυσι και με προσεκτικά βήματα ακολούθησε μια δύσκολη διαδρομή. Αισθητή μείωση του μπάτζετ, περικοπές, δεκάδες διακανονισμοί, αναρίθμητοι «πονοκέφαλοι και ...τρέξιμο νυχθημερόν. Όμως το αποτέλεσμα τελικά είναι θετικό, τόσο στο αγωνιστικό, όσο και στο διοικητικό κομμάτι. 

Η διοίκηση έκανε το καθήκον της και πλέον είναι η σειρά των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού για να κάνουν το δικό τους... Οι Πράσινοι παίζουν το δικό τους ημι-ΤΕΛΙΚΟ το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης και έχουν μπροστά τους την τεράστια ευκαιρία για να πάρουν την πρόκριση για τον τελικό του Κυπέλλου στην κατάμεστη Λεωφόρο. 

Το σκορ του πρώτου αγώνα (1-0 υπέρ του ΟΦΗ) είναι επικίνδυνο και το Τριφύλλι χρειάζεται γκολ για να πάρει το «χρυσό» εισιτήριο. Ασφαλώς και δεν είναι εύκολη η αποστολή των Πράσινων, καθώς θα βρουν απέναντι τους μια ομάδα με «κλειστή» άμυνα και δυνατή μεσαία γραμμή, ωστόσο ο Παναθηναϊκός έχει αποδείξει ότι είναι μαθημένος στα δύσκολα και με την εφετινή συνταγή της επιτυχίας- και με την στήριξη του κόσμου του- μπορεί να πετύχει τον στόχο του και να φτάσει στην ...πηγή. 
Γράψτε το σχόλιο σας...