Όποιος βιάζεται ...ηρεμεί!

Η αποστολή του Παναθηναϊκού βρίσκεται ήδη στο όμορφο Όστερμπεϊκ - και εμείς μαζί τους- και είναι ιδιαίτερο σημαντικό το γεγονός ότι οι Πράσινοι άρχισαν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους, έχοντας ολοκληρώσει το 80-90 % των μεταγραφών τους.
Νίκος Τζουάννης
04/07/2015 • 08:09
Όποιος βιάζεται ...ηρεμεί!
  • shares
Η αποστολή του Παναθηναϊκού βρίσκεται ήδη στο όμορφο Όστερμπεϊκ - και εμείς μαζί τους- και είναι ιδιαίτερο σημαντικό το γεγονός ότι οι Πράσινοι άρχισαν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους, έχοντας ολοκληρώσει το 80-90 % των μεταγραφών τους. Ο Γιάννης Αναστασίου δεν θα περιμένει ένα ...ολόκληρο καλοκαίρι- όπως έγινε πέρυσι- για να έχει κοντά του τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, αλλά από την πρώτη ημέρα των ...εντατικών, ο βασικός κορμός παικτών- με εξαίρεση το δεύτερο στόπερ που θα αποκτηθεί- βρίσκεται στην Ολλανδία και προετοιμάζεται με στόχο ο Παναθηναϊκός να είναι απόλυτα έτοιμος στα τέλη του μήνα. Όταν δηλαδή οι Πράσινοι θα μπουν στη δύσκολη μάχη των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ και θα παλέψουν για την υπέρβαση,

Αντιλαμβάνεται κανείς πόσο δύσκολο- αν όχι ...αδύνατο - είναι τούτη την εποχή και με την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας, να κάνει μια ομάδα ποιοτικές μεταγραφές ξένων ποδοσφαιριστών. Στην καλύτερη περίπτωση ένας παίκτης είναι διστακτικός και αναμένει τις εξελίξεις- όπως γίνεται και στην περίπτωση Σάντσες- ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που έχουν ...τρομάξει, δεν θέλουν να πάρουν κανένα ρίσκο στην καριέρα τους και απορρίπτουν προτάσεις από ελληνικούς συλλόγους. Με όλα αυτά και τις μεταγραφικές κινήσεις να μην κλείνουν άμεσα, είναι συνακόλουθο να πηγαίνει ...πίσω ο σχεδιασμός μιας ομάδας, όμως οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού κατάφεραν να πετάξουν αυτόν τον ...μανδύα άγχους.

Οι Πράσινοι προνόησαν και με γοργές κινήσεις έχουν σχεδόν ολοκληρώσει το μεταγραφικό τους σχεδιασμό, "θωρακίζοντας" την ομάδα ενόψει της νέας σεζόν. Δεν έγινε εφέτος το περσινό λάθος και οι υπεύθυνοι του Τριφυλλιού έχοντας ξεκινήσει τις μεταγραφές από τον ...Γενάρη με τον Καλτσά, έχουν πλέον πετύχει κάτι που εξαρχής ήταν σημαντικό και μετά τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών στη χώρα μας μοιάζει ιδανικό για ελληνική ομάδα. Και αυτό που γνωρίζω, είναι ότι πέρα από τις 1-2 κινήσεις που αναμένεται να γίνουν αυτό το καλοκαίρι, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού ήδη έχουν κάνει μια ...δυνατή προεργασία για τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Αυτό λέγεται σωστός ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ και οι Πράσινοι μονάχα ωφελημένοι μπορούν να βγουν από αυτή τη διαδικασία.
Γράψτε το σχόλιο σας...