Σαν βγεις στον πηγαιμό για... στόπερ

Ο Νίκος Τζουάννης ανοίγει μέσω του blog του στο novasports.gr το φάκελο "στόπερ" για τον Παναθηναϊκό.
0
Νίκος Τζουάννης
11/06/2015 • 22:53
Σαν βγεις στον πηγαιμό για... στόπερ
  • shares

Η υπόθεση κεντρικός αμυντικός είναι εκ των πραγμάτων δύσκολη για τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού. Το μπάτζετ που καλείται να διαχειριστεί ο Λεωνίδας Βόκολος είναι αρκετά υψηλό, αν αναλογιστεί κανείς την οικονομική κατάσταση του συλλόγου, όμως την ίδια στιγμή φαντάζει περιορισμένο σε σχέση με τους ευρωπαϊκούς συλλόγους που βρίσκονται απέναντι.
 
Οι «μνηστήρες» για τα... hummer που υπάρχουν στην ποδοσφαιρική αγορά είναι αρκετοί- και μάλιστα με μεγαλύτερο μπάτζετ- και οι Πράσινοι ουσιαστικά πρέπει να κάνουν έναν αγώνα δρόμο, αφού καλούνται να .προλάβουν τους ανταγωνιστές τους.
 
Η επιθυμία του Γιάννη Αναστασίου είναι ο νέος ηγέτης της άμυνας του Παναθηναϊκού να βρίσκεται μαζί με την ομάδα στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Τριφυλλιού στην Ολλανδία. Απόλυτα λογικό, αφού - όποιος και αν αποκτηθεί τελικά- θα χρειαστεί ένα διάστημα προσαρμογής και ο χρόνος δεν είναι σύμμαχος. Τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ ζυγώνουν και είναι απαραίτητη η παρουσία του αντί- Σίλντενφελντ στη μεγάλη προσπάθεια που θα κάνει ο Παναθηναϊκός για την υπέρβαση στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
 
Η σπουδαία μεταγραφή του Μάικλ Εσιέν έχει κάνει πιο εύκολη τη δουλειά των Πράσινων στην αναζήτηση του «εκλεκτού» για τα μετόπισθεν, αφού η παρουσία του Γκανέζου σταρ στο Τριφύλλι λειτουργεί και ως .πόλος έλξης για αρκετούς ποδοσφαιριστές. Όμως δεν αρκεί ένας .Εσιέν, ούτε το καλό όνομα του Παναθηναϊκού στην Ευρώπη, για να αποκτηθεί ο κεντρικός αμυντικός που έχουν στο μυαλό τους οι υπεύθυνοι της ομάδας.
 
Οι Πράσινοι επιθυμούν αυτή η κίνηση να έχει το μικρότερο δυνατό ρίσκο, γι' αυτό άλλωστε στράφηκαν σε περιπτώσεις έμπειρων ποδοσφαιριστών, με καλή καριέρα στα ευρωπαϊκά γήπεδα, αλλά και υψηλό κασέ. Στόχος είναι ο νέος βασικός στόπερ να μπει κατευθείαν ενδεκάδα και να βοηθήσει άμεσα την ομάδα και η προσπάθεια συνεχίζεται, ώστε μέχρι το τέλος του μήνα- το αργότερο- να έχει κλείσει και αυτό το σημαντικό κομμάτι του μεταγραφικού σχεδιασμού του Παναθηναϊκού. Γράψτε το σχόλιο σας...