Με το βλέμμα στο μέλλον...

0
Νίκος Τζουάννης
11/03/2014 • 23:27
Με το βλέμμα στο μέλλον...
  • shares
Η εφετινή επιτυχημένη μετάβαση αρκετών πιτσιρικάδων στην πρώτη ομάδα αποδεικνύει του λόγου το αληθές. Ασφαλώς και δεν γίνεται από τη μια ημέρα στην άλλη να ανεβάσεις 5-10 νεαρούς στην πρώτη ομάδα και να τους ρίξεις ξαφνικά στα βαθιά. Χρειάζεται να υπάρξει η απαραίτητη προεργασία και αυτή η διαδικασία να γίνει με αργά και σταθερά βήματα και όχι με ...άλματα. 


Το Τριφύλλι έχει την τύχη να διαθέτει ως επικεφαλής στο κομμάτι των Ακαδημιών, έναν άνθρωπο που γνωρίζει πολύ καλά τη δουλειά του και εργάζεται αθόρυβα και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ο Γιάννης Σαμαράς είναι ο... υπεύθυνος για αυτή τη μεγάλη άνθηση που γνωρίζουν τα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού και ο κύριος λόγος που οι Πράσινοι- παρά τις αντίξοες συνθήκες και τα προβλήματα που υπάρχουν- έχουν το ...κεφάλι τους ήσυχο σε αυτό το κομμάτι. 


Με το σωστό επιτελείο (Παπαδάκης, Σίμος, Κυριαζής, Γιάνγιανιν, Ρότσα,Ταράσης,Φραντζέσκος, Σάμιος, Μαραγκός) να δουλεύει μεθοδικά και να συνεργάζεται αρμονικά με τους Νίκο Νταμπίζα και Γιάννη Αναστασίου, οι Πράσινοι απολαμβάνουν πλέον τους καρπούς των προσπαθειών που έχουν γίνει όλα αυτά τα χρόνια. 


Ο Παναθηναϊκός στηρίζει πιο πολύ από ποτέ αυτό το πλάνο, ο Αναστασίου έχει αποδείξει ότι δεν διστάζει να δώσει ευκαιρίες σε νέα παιδιά και ήδη ο σύλλογος βγαίνει κερδισμένος από την πώληση του Μαυρία το περασμένο καλοκαίρι, τη θετική παρουσία των Καπίνο, Τριανταφυλλόπουλου, Λαγού, Ρισβάνη, Μαρινάκη, Δώνη, Χουχούμη και την συμμετοχή των ταλαντούχων Μουζακίτη,Αναστασόπουλου και Ταμπάκη στην πρώτη ομάδα.


Μόνο που υπάρχουν και άλλα παιδιά που θα ακολουθήσουν την ίδια διαδρομή με τους προαναφερθέντες και θα ζήσουν το όνειρο.  Ήδη οι Πράσινοι ενημέρωσαν εννέα ταλαντούχους ποδοσφαιριστές ότι θα υπογράψουν επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα. Ανάμεσα τους και ο 16χρονος Λάζαρος Λάμπρου, για τον οποίο στάζουν ...μέλι στο Κορωπί και μιλούν για περίπτωση νέου Νίνη. 


Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού δεν περίμεναν να ...παραωριμάσουν οι πιτσιρικάδες, να αποκτήσουν παραστάσεις και κάποια στιγμή να τους δώσουν την ευκαιρία. Τολμούν και δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στη νέα γενιά, με το βλέμμα στο μέλλον του Παναθηναϊκού. 

Γράψτε το σχόλιο σας...