Να μην μείνει όνειρο...

0
Νίκος Τζουάννης
11/12/2013 • 20:31
Να μην μείνει όνειρο...
  • shares

Ποιος φίλαθλος του Παναθηναϊκού δεν θα ήθελε ένα υπερσύγχρονο γήπεδο στην περιοχή όπου τώρα βρίσκεται το «Απόστολος Νικολαΐδης» και θα καλύπτει τις ανάγκες ενός μεγάλου συλλόγου;

Δεν χωρά αμφιβολία ότι αυτό είναι το μεγάλο όνειρο ολόκληρης της Παναθηναϊκής οικογένειας και η αλήθεια είναι ότι μετά το βίντεο του ΠΑΝ. ΚΙ. άνοιξε και η .όρεξη. Μόνο που τα πράγματα δεν είναι απλά και ασφαλώς υπάρχουν πολλές δυσκολίες για να γίνει πραγματικότητα αυτός ο μεγαλόπνοος στόχος.

Το γηπεδικό είναι μια πικρή ιστορία για τον Παναθηναϊκό. Όσες προσπάθειες και αν έγιναν τα τελευταία χρόνια, το αποτέλεσμα είναι ένα. Ο σύλλογος παραμένει δίχως νέο γήπεδο και μοναδική κληρονομιά του Τριφυλλιού είναι η ιστορική του έδρα.

Σε αυτή την τόσο δύσκολη εποχή, ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να σταθεί και πάλι στα πόδια του, το οικονομικό πρόβλημα παραμένει άλυτο τόσο στο ποδοσφαιρικό τμήμα, όσο και στον Ερασιτέχνη και οι προσπάθειες των Πράσινων επικεντρώνονται κυρίως για τη σωτηρία του συλλόγου και την οικονομική του εξυγίανση.

Τα κεφάλαια .απουσιάζουν και δεν νομίζω ότι αυτή τη στιγμή υπάρχει χρηματοδότης για ένα νέο γήπεδο. Επίσης ο Παναθηναϊκός δεν έχει ακόμα απεμπλακεί από τη Διπλή Ανάπλαση, κάτι που κάνει ακόμα πιο δύσκολη την προοπτική κατασκευής ενός νέου γηπέδου στη Λεωφόρο.

Μακάρι κάποια στιγμή να γίνει το όραμα πραγματικότητα και ο Παναθηναϊκός να αποκτήσει το δικό του σπίτι και να μπει μέσα σε ένα γήπεδο- στολίδι, που θα σημάνει την έναρξη μιας νέας εποχής για την ομάδα.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού Κινήματος κόπιασαν και με αγάπη και μεράκι παρουσίασαν το δικό τους πλάνο, προσπαθώντας να κάνουν το πρώτο βήμα. Αν ο Παναθηναϊκός αποκτήσει ισχυρούς οικονομικά συμμάχους σε αυτή την προσπάθεια και πορευτεί -όπως τώρα- ενωμένος, τότε τίποτα δεν είναι αδύνατο...

Γράψτε το σχόλιο σας...