Το παράδειγμα του Μπεργκ και το ...ουράνιο τόξο

0
Νίκος Τζουάννης
25/11/2013 • 18:55
Το παράδειγμα του Μπεργκ και το ...ουράνιο τόξο
  • shares

Ο Μπεργκ με αυτή την κίνηση έδωσε πρώτος το παράδειγμα στους νεαρότερους συμπαίκτες του. Αν και είναι το «βαρύ» όνομα του Τριφυλλιού, έχει στο .αίμα του το γκολ και την ικανότητα να στέλνει την μπάλα στο ...πλεκτό, επέλεξε να βάλει την ομάδα πάνω από τον εαυτό του. Θέλησε να σιγουρέψει τους τρεις βαθμούς και να δείξει ότι οι νίκες έρχονται μέσα από την ομαδική δουλειά.

Και κάπως έτσι ο Παναθηναϊκός συνέχισε νικηφόρα την πορεία του στο πρωτάθλημα. Με ομαδική δουλειά και επιμονή. Ξεπερνώντας τον "πονοκέφαλο" της άδειας Λεωφόρου, τις δύσκολες καιρικές συνθήκες και τα προβλήματα τραυματισμών που προέκυψαν στο παιχνίδι.

Οι Πράσινοι ήταν οι απόλυτοι κυρίαρχοι στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα, είχαν από την αρχή μέχρι το τέλος τον έλεγχο στον αγώνα και το μόνο που έλειψε ήταν η αυτοσυγκέντρωση στο γκολ της ομάδας των Ιωαννίνων. Η κάκιστη αμυντική συμπεριφορά σε αυτή τη φάση δεν στοίχισε στο Τριφύλλι, γιατί οι Πράσινοι είχαν αυτοπεποίθηση στο παιχνίδι τους, πάθος και ...Καρέλη.

Ο νεαρός επιθετικός έδωσε πνοή στην επίθεση του Παναθηναϊκού και τη λύση τη στιγμή που έπρεπε με ένα πανέμορφο γκολ. Παράλληλα είναι εξαιρετική η κίνηση του στο τρίτο γκολ του Τριφυλλιού και ο διεθνής με την Εθνική Ελπίδων επιβραβεύτηκε από τον Μπεργκ με το ...πάρε βάλε από τον Σουηδό. Ο Καρέλης έχει ταλέντο και πολλές δυνατότητες, δουλεύει πολύ στις προπονήσεις και απέδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει την ομάδα του. Αρκεί να πιστέψει πιο πολύ στον εαυτό του.

Στο διοικητικό κομμάτι, οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και όλοι μας περιμένουμε με ενδιαφέρον τη συνάντηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με τον Γιάννη Αλαφούζο και την επίσημη πρόταση του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ. Και μόνο η σκέψη ότι η οικογένεια Γιαννακόπουλου θέλει να βοηθήσει το ποδοσφαιρικό τμήμα είναι σαν ...ουράνιο τόξο μετά από μια έντονη καταιγίδα.

Δεν χωρά αμφιβολία ότι η εμπλοκή στην ΠΑΕ ανθρώπων που αγαπούν τον Παναθηναϊκό και έχουν προσφέρει τα μέγιστα όλα αυτά τα χρόνια, μπορεί να βγάλει το Τριφύλλι από το αδιέξοδο. Υπομονή χρειάζεται και σύντομα όλα θα ξεκαθαρίσουν... 

Γράψτε το σχόλιο σας...