Το πιο δύσκολο ματς της σεζόν...

0
Νίκος Τζουάννης
18/10/2013 • 21:38
Το πιο δύσκολο ματς της σεζόν...
  • shares


Τα θετικά σχόλια που ακολούθησαν των καλών εμφανίσεων, ίσως ...χαλαρώσουν τους Πράσινους ενόψει του αγώνα με τον Πανθρακικό και αυτό είναι που θέλει να προλάβει ο τεχνικός του Παναθηναϊκού.

Άλλωστε το Τριφύλλι έχει μπει σε αυτό τον μαραθώνιο του πρωταθλήματος, δίχως μεγάλα λόγια και με ένα μότο: "σκληρή δουλειά".

Οι Πράσινοι πηγαίνουν βήμα- βήμα σε αυτή τη διαδρομή, ωστόσο δεν είναι δύσκολο να ξεφύγεις από την πορεία σου αν δεν είσαι συγκεντρωμένος.

Μετά τα πρώτα...μουδιασμένα βήματα, ο Παναθηναϊκός άρχισε να βρίσκει το δρόμο του, βελτιώθηκε παιχνίδι με παιχνίδι, έδειξε χαρακτήρα στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και οφείλει να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε...

Δεν έχει άδικο ο Αναστασίου όταν λέει ότι το παιχνίδι με τον Πανθρακικό είναι το πιο δύσκολο που καλείται να δώσει η ομάδα του μέχρι στιγμής... Και προφανώς δεν αναφέρεται στην δυναμικότητα του αντιπάλου του Τριφυλλιού, αλλά στην νοοτροπία που πρέπει να έχουν οι παίκτες του στο ματς της Κυριακής. Στο πάθος που πρέπει να βγάλουν στο γήπεδο και στην επιμονή που πρέπει να δείξουν και στα ενενήντα λεπτά, προκειμένου να φύγουν νικητές από τη Λεωφόρο.

Στο ...βάθος είναι το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και στο μυαλό των παικτών του Τριφυλλιού κλωθογυρίζει από τώρα αυτό το σπουδαίο παιχνίδι. Ωστόσο προηγούνται τρεις σημαντικές αναμετρήσεις μέχρι τη μεγάλη κόντρα "αιωνίων". Και ο αγώνας με τον Πανθρακικό είναι το πρώτο ...ντέρμπι. Ναι, σαν ντέρμπι πρέπει να το αντιμετωπίσουν οι Πράσινοι. Σαν το παιχνίδι της χρονιάς. Δείχνοντας θέληση και αποφασιστικότητα από το πρώτο σφύριγμα, απέναντι σε μια ομάδα που έχει κάνει θετική πορεία μέχρι στιγμής στη Σούπερλιγκ, έχει καλή αμυντική λειτουργία και είναι επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις. Πρώτα ο αγώνας με τον Πανθρακικό και μετά όλα τα άλλα...

Γράψτε το σχόλιο σας...