Νεανική...ανάσα

0
Νίκος Τζουάννης
22/09/2013 • 03:09
Νεανική...ανάσα
  • shares

 

Το Τριφύλλι έψαχνε νίκη- ανάσα και κατάφερε λόγω της ποιότητας του Μπεργκ να πάρει τους τρεις σημαντικούς βαθμούς στο σπίτι του.

Το κάτι σαν... 4-4-1-1 που επέλεξε ο Γιάννης Αναστασίου, φάνηκε να αιφνιδιάζει τον αντίπαλο και θα μπορούσε να φέρει άμεσα ...αποτελέσματα, αν λειτουργούσε καλύτερα η αριστερή πλευρά. Σπάνια συνεργάστηκαν σωστά Αμπεΐντ και Νάνο και δεν βγήκαν στο παιχνίδι του Τριφυλλιού αυτά που περίμενε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, ενώ δεξιά ο Μαρινάκης έκανε και πάλι πολλά χιλιόμετρα, δημιούργησε προβλήματα στους αντιπάλους του και βοήθησε σημαντικά στην άμυνα.

Ο Ζέκα ήταν φιλότιμος και προσπάθησε αρκετά, ωστόσο ακόμα δεν έχει βρει ρυθμό, ο Πράνιτς ψάχνει να βρει τα πατήματα του και βοήθησε όσο μπορούσε την ομάδα του με το απλό παιχνίδι του, ενώ ο Ατζαγκούν είχε μπόλικη όρεξη και ενθουσιασμό, αλλά θέλει χρόνο για να προσαρμοστεί στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Οι Πράσινοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο στο πρώτο μέρος και συντριπτική κατοχή της μπάλας, χωρίς ωστόσο να δημιουργήσουν κλασικές ευκαιρίες...  Στο δεύτερο ημίχρονο άλλαξε η εικόνα του Τριφυλλιού, οι παίκτες του Αναστασίου εκμεταλλεύτηκαν την αριθμητική τους υπεροχή, πίεσαν τον αντίπαλο, είχαν πιο γρήγορο τέμπο και βρήκαν την επιθετική λύση από τον ...συνήθη ύποπτο. Ο Μάρκους Μπεργκ έδειξε την ποδοσφαιρική του ποιότητα και με ένα γκολ ολόδικο του, άνοιξε τον δρόμο για τη νίκη.

Το αρνητικό είναι ότι οι Πράσινοι κατέβασαν ταχύτητα μετά το γκολ του Σουηδού, αγχώθηκαν αρκετά, έκαναν εύκολα λάθη και επέτρεψαν στον αντίπαλο να απειλήσει στην αντεπίθεση. To θετικό είναι ότι αυτή τη φορά το νεανικό σύνολο του Τριφυλλιού διαχειρίστηκε σωστά το μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, πήρε το αποτέλεσμα που ζητούσε και κέρδισε αρκετούς πόντους αυτοπεποίθησης...

 

Γράψτε το σχόλιο σας...