Οι μεταγραφές τον ανεβάζουν επίπεδο

0
Νίκος Τζουάννης
03/09/2013 • 20:51
Οι μεταγραφές τον ανεβάζουν επίπεδο
  • shares

ʼκουσα με προσοχή όσα είπε ο Κροάτης στην παρουσίαση του και έκανε ξεκάθαρο από τα πρώτα του λόγια, ότι δεν τον φοβίζει ο ηγετικός ρόλος στην ομάδα. Ο Πράνιτς μπορεί να γίνει ο ηγέτης του νεανικού Παναθηναϊκού και έχει την προσωπικότητα για να σηκώσει το βάρος της φανέλας και να καθοδηγήσει τη νουβέλ βαγκ της ομάδας.

Γεμάτος αυτοπεποίθηση παρουσιάστηκε ο νεαρός Αμπντούλ Ατζαγκούν και είναι μια από τις περιπτώσεις που μπορεί να βγει ...λαχείο για το Τριφύλλι. Έχει δείξει καλά στοιχεία, η προσαρμογή του έχει γίνει αρκετά γρήγορα, ενώ η θέληση του είναι τεράστια.

Ο Κλωναρίδης δεν χρειάζεται συστάσεις στο ελληνικό φίλαθλο κοινό... Μεγάλο ταλέντο, έκανε το άλμα και δεν πέτυχε στη Λιλ και πλέον έχει μια δεύτερη ευκαιρία για να εξελιχθεί ποδοσφαιρικά. Η ταχύτητα του, η αίσθηση του γκολ και τα ποδοσφαιρικά του χαρακτηριστικά ταιριάζουν...γάντι στην ομάδα που δημιουργεί από την αρχή ο Αναστασίου και συγκεντρώνει όλα αυτά τα στοιχεία που έψαχναν οι Πράσινοι για να καλύψουν στο μεγάλο κενό του Χάρη Μαυρία. Νέος, εξελίξιμος και γνώστης της ελληνικής ποδοσφαιρικής πραγματικότητας.

Λίγα πράγματα έχω δει από τον Αντριάν Μπαλμπόα. Πάντως ο Ουρουγουανός έδειξε πως ...το έχει, ο Αναστασίου θα τον παρακολουθεί στενά και αν δουλέψει σκληρά, ο 19χρονος επιθετικός θα πάρει τις ευκαιρίες του στην πρώτη ομάδα. 

Η αλήθεια είναι ότι άργησαν να γίνουν οι εφετινές μεταγραφές. Στο...παρα ένα έκλεισαν Πράνιτς, Κλωναρίδης και Μπαλμπόα. Κυρίως λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο σύλλογος. Τώρα όμως που έχει σχεδόν ολοκληρωθεί το παζλ- απομένει μόνο η απόκτηση δεύτερου επιθετικού- θα δούμε έναν διαφορετικό και ποιοτικότερο Παναθηναϊκό στο πρωτάθλημα.

Γράψτε το σχόλιο σας...