Νωρίς για συμπεράσματα

0
Νίκος Τζουάννης
05/07/2013 • 08:16
Νωρίς για συμπεράσματα
  • shares

Πάντως ο Γιάννης Αναστασίου είδε αρκετά θετικά στοιχεία στο παιχνίδι της ομάδας του, τα οποία και τον άφησαν ικανοποιημένο. Πρώτα απ' όλα το πάθος και η διάθεση που είχαν οι πιτσιρικάδες. Καλή παρουσία από τα νέα παιδιά που ακολουθούν την προετοιμασία του Τριφυλλιού και πείσμα για να αποδείξουν ότι αξίζουν μια θέση στην πρώτη ομάδα. Ο Κουσίδης έκανε εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο και ήταν με διαφορά ο κορυφαίος παίκτης της ομάδας του, ενώ Αποστολόπουλος, Σταματάκης, Δώνης και Μουζακίτης ξεχώρισαν...

Δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα ο Κουτρουμπής στην άμυνα, όμως δεν νομίζω ότι μπορεί να κριθεί στο ...ανεπίσημο ντεμπούτο του με τα Πράσινα, αφού ήταν ελάχιστες οι στιγμές που η αντίπαλη ομάδα πέρασε τη σέντρα. Το ίδιο ισχύει και για τον υπό δοκιμή Ααράμπ.

Ο Μπαϊράμι έπαιξε λίγο, πρόλαβε να σκοράρει δύο γκολ και ξεσήκωσε τους λιγοστούς φιλάθλους που βρέθηκαν στις εξέδρες του Σούιτγκραφ του ʼρνεμ με τις περίτεχνες ενέργειες του. Είναι γρήγορος, έχει καλή τεχνική κατάρτιση και σέντρα... ξυράφι. Αλλά είπαμε, η δυναμικότητα της αντίπαλης ομάδας δεν αφήνει περιθώρια για πολλά σχόλια και παρατηρήσεις. Αν και η κλωτσιά έπεσε ...σύννεφο από τους Ολλανδούς.

Οι αυτοματισμοί στο παιχνίδι του Τριφυλλιού, η εφαρμογή -  σε παιχνίδι αυτή τη φορά- των ασκήσεων που γίνονται καθημερινά στις προπονήσεις, η καλή κίνηση στον κενό χώρο, το πρέσινγκ και το γρήγορο παιχνίδι από τα άκρα είναι κάποια στοιχεία που εμφάνισαν οι Πράσινοι στο πρώτο τους φιλικό τεστ και αποτελούν κομμάτι τις ποδοσφαιρικής φιλοσοφίας που θέλει να περάσει ο Αναστασίου στην ομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας...