Αδειοδοτήσεις και φάκελοι...

0
Νίκος Τζουάννης
23/06/2013 • 17:35
Αδειοδοτήσεις και φάκελοι...
  • shares

Η αλήθεια είναι ότι οι Πράσινοι αντιμετωπίζουν τεράστια οικονομικά προβλήματα και κάθε μέρα εμφανίζεται άλλη μια "τρύπα" που πρέπει να μπαλώσουν. Όμως δεν μπορεί κανένας να κατηγορήσει την διοίκηση του Παναθηναϊκού ότι δεν καταβάλλει μεγάλες προσπάθειες για να βρει την λύση στον πιο δύσκολο γρίφο που παρουσιάστηκε στην σύγχρονη ιστορία του συλλόγου.

Οι διακανονισμοί με τους παίκτες μετά από... μαραθώνιες συζητήσεις έχουν γίνει, τα χρέη έχουν ρυθμιστεί, το μπάτζετ έχει μειωθεί σημαντικά σχέση με την περσινή σεζόν και αναμένεται να γίνουν περικοπές στα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών που αμείβονται με χρήματα που δεν... αντέχει το ταμείο του συλλόγου. Παράλληλα οι Πράσινοι άφησαν το ακριβό Ολυμπιακό Στάδιο και επιστρέφουν την φυσική τους έδρα, κάτι που θα εξοικονομήσει χρήματα στην ΠΑΕ, ενώ απέκτησαν και ιδιόκτητο προπονητικό κέντρο, με το ποσό που θα δοθεί για την αποπληρωμή του "Απήλιον" να είναι αντίστοιχο της ενοικίασης των εγκαταστάσεων της Παιανίας.

Επίσης ο μεγαλομέτοχος της ομάδας είναι πλέον ο κόσμος της και οι Πράσινοι ελπίζουν πως η συμμετοχή των οπαδών του Παναθηναϊκού θα δώσει μια μικρή ανάσα μέσω του Σωματείου...

Δεν έχουν γίνει άλματα από το Τριφύλλι, προκειμένου να λυθεί το οικονομικό πρόβλημα και δεν μπορούν να γίνουν αν δεν υπάρχουν χρήματα.  Όμως είναι φανερό ότι έχουν γίνει βήματα προς την σωστή κατεύθυνση...

Επομένως ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα στο φάκελο που κατέθεσε ο Παναθηναϊκός στην ΕΠΟ και γιατί η αρμόδια επιτροπή της ΟΥΕΦΑ άναψε "κόκκινο" στο Τριφύλλι;  Μόνο υποθέσεις μπορώ να κάνω, όμως σε αυτή την περίπτωση χρειάζονται απαντήσεις. Και αυτές οι απαντήσεις πρέπει να δοθούν κυρίως από την διοίκηση του Παναθηναϊκού, η οποία όλο αυτό το διάστημα παρουσιαζόταν σίγουρη για την αδειοδότηση της ομάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας...