Της αμύνης τα παιδιά...

0
Νίκος Τζουάννης
10/06/2013 • 20:05
Της αμύνης τα παιδιά...
  • shares

Ο Παναθηναϊκός «πλήρωσε» πέρυσι και την έλλειψη χημείας στην άμυνα του. Ο Αντρέ Πίντο άργησε να μπει στο κλίμα της νέας του ομάδας, ο Βελάσκες... δεν μπήκε ποτέ και τελικά ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος ήταν αυτός που κέρδισε φανέλα βασικού. Τα λάθη που έγιναν στην αρχή της σεζόν στα μετόπισθεν, ο Παναθηναϊκός τα ...πλήρωσε στην συνέχεια και ο Αναστασίου επιθυμεί η άμυνα της ομάδας του να «δέσει» όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

Υπάρχει ήδη η λύση του Τριανταφυλλόπουλου, ο οποίος αναμένεται να έχει ακόμα πιο ενεργό ρόλο στην νέα σεζόν. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού σκέφτεται και την ...μετακίνηση του Γιούρκα Σεϊταρίδη στο κέντρο της άμυνας, πιθανότατα θα υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο ο νεαρός Ρισβάνης, ενώ το Τριφύλλι ψάχνει στην ποδοσφαιρική αγορά για ενδεκαδάτες προσθήκες. Ο Βαγγέλης Μόρας είναι ο πρώτος στόχος του Τριφυλλιού και γίνεται προσπάθεια να αποκτηθεί ο έμπειρος αμυντικός από την Βερόνα, ενώ σε καλό δρόμο βρίσκονται οι συζητήσεις με τον Γιώργο Κουτρουμπή…  Στα άκρα υπάρχουν ήδη οι Χουχούμης και Σπυρόπουλος, ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει η παραμονή του Μαρίνου που μπορεί να παίξει και στις δύο πλευρές, θα προωθηθεί ο νεαρός Μαρινάκης, ενώ οι Πράσινοι ψάχνουν και για αριστερό μπακ.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, Μπουμσόνγκ, Βελάσκες και Πίντο δεν έχουν θέση στον Παναθηναϊκό της νέας αγωνιστικής περιόδου για διάφορους λόγους. 

Ο Αναστασίου θέλει στην άμυνα του παίκτες που έχουν την ικανότητα να κατεβάζουν την μπάλα, να κερδίζουν μέτρα στο γήπεδο και να πιέζουν ψηλά, ενώ τα μπακ πρέπει να βοηθούν και στην επιθετική ανάπτυξη.

H αμυντική γραμμή του Τριφυλλιού θα μιλάει πλέον... ελληνικά και στόχος του Αναστασίου είναι το επιθετικό ποδόσφαιρο που οραματίζεται, να αρχίζει από τα μετόπισθεν.

Γράψτε το σχόλιο σας...