Τα βήματα του Νταμπίζα

0
Νίκος Τζουάννης
05/06/2013 • 18:05
Τα βήματα του Νταμπίζα
  • shares

Ο νέος τεχνικός διευθυντής των Πράσινων εμφανίστηκε απόλυτα συνειδητοποιημένος για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει και θα αντιμετωπίσει από εδώ και πέρα στο νέο του πόστο. Και γνωρίζει καλά τις αντιδράσεις που υπάρχουν- και θα υπάρχουν πιθανότατα και στο μέλλον- για την συνεργασία του με τον σύλλογο από μεγάλη μερίδα των οπαδών του Παναθηναϊκού.

Αναφέρθηκε αρκετά σε αυτό το θέμα και προσπάθησε να κάνει τα πράγματα όσο πιο ξεκάθαρα γίνονται. Έχει επίγνωση της κατάστασης, των αντιδράσεων και του αρνητικού κλίματος και έδειξε θέληση για να πετύχει στα πρώτα του βήματα ως τεχνικός διευθυντής. Παρουσίασε το αγωνιστικό πλάνο που έχει για τον Παναθηναϊκό της νέας αγωνιστικής περιόδου και αναφέρθηκε στην πίεση που υπάρχει σε έναν μεγάλο σύλλογο για επιτυχίες.

Ο Νταμπίζας γνωρίζει πως μόνο μέσα από την δουλειά του μπορεί να αντιστρέψει το κλίμα, να δικαιώσει την διοίκηση του Τριφυλλιού για την εμπιστοσύνη και την στήριξη που του δείχνει και να πείσει τους φίλους του Παναθηναϊκού ότι είναι ο σωστός άνθρωπος για τη θέση του τεχνικού διευθυντή. Έχει αναλάβει ένα μεγάλο κομμάτι του μεταγραφικού σχεδιασμού σε συνεργασία με τον Γιάννη Αναστασίου και καλείται να βρει ...λύσεις φθηνές και αξιόπιστες. 

Οι οπαδοί του Τριφυλλιού δεν πρέπει να ...χάσουν το δάσος, κοιτώντας το δέντρο. Ο Παναθηναϊκός έχει ανάγκη από στήριξη σε αυτή τη νέα προσπάθεια και η ενότητα είναι το κλειδί της επιτυχίας.  ʼλλωστε όπως είπε και ο νέος τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού: «Ο Νταμπίζας και ο κάθε Νταμπίζας είναι περαστικός. Αυτό που θα μείνει είναι ο σύλλογος...»

Γράψτε το σχόλιο σας...