Και τώρα... περιμένει

0
Νίκος Τζουάννης
10/05/2013 • 19:41
Και τώρα... περιμένει
  • shares

Ο Παναθηναϊκός ήταν ένα ...κλικ καλύτερος από την Σκόντα Ξάνθη, καθώς παρουσιάστηκε σοβαρός και πειθαρχημένος στον αγώνα κατάταξης. Οι Πράσινοι έδειξαν ότι ήθελαν πιο πολύ το παιχνίδι, διαχειρίστηκαν σωστά τον αγώνα από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό και χωρίς να πιάσουν υψηλά στάνταρ απόδοσης πήραν σχετικά εύκολα μια νίκη, η οποία σε έναν μήνα μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμη.

Αρκεί οι Πράσινοι να εξασφαλίσουν την απαραίτητη αδειοδότηση για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και μια από τις ομάδες που συμμετέχουν στα πλέι οφ να μην τα καταφέρει.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού έκαναν αυτό που έπρεπε στο τελευταίο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς και το Τριφύλλι είναι πλέον αναγκασμένο να ...περιμένει τις εξελίξεις στο θέμα των αδειοδοτήσεων, κάτι που πηγαίνει και λίγο πίσω τον προγραμματισμό που έχει γίνει για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Και αυτό γιατί στο ενδεχόμενο όπου οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού αρχίσουν στα μέσα Ιουλίου, οι άνθρωποι του Τριφυλλιού θα πρέπει να... τρέξουν για να προλάβουν. Οι μεταγραφές θα χρειαστεί να γίνουν πιο γρήγορα, ενώ υπάρχει και το κομμάτι των αποδεσμεύσεων με ποδοσφαιριστές, οι οποίοι δεν βοήθησαν τον σύλλογο. 

Πάντως ο αρχικός προγραμματισμός έχει γίνει και ο Γιάννης Αναστασίου ήδη έχει κάνει κάποιες κινήσεις, προκειμένου να υλοποιηθεί ο αγωνιστικός του σχεδιασμός.

Την ερχόμενη εβδομάδα θα μάθουμε περισσότερα αναφορικά με τις σκέψεις του 40χρονου προπονητή και το πλάνο που έχει στο μυαλό του για τον Παναθηναϊκό. Η αυλαία μιας σεζόν που μοιάζει με ...εφιάλτη έπεσε στην Νέα Σμύρνη και πλέον οι Πράσινοι σηκώνουν τα μανίκια και πιάνουν δουλειά, για να δημιουργήσουν την νέα αγωνιστική περίοδο μια ανταγωνιστική ομάδα που θα έχει γερές βάσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας...