Η πρόβα για την ...δεύτερη ευκαιρία

0
Νίκος Τζουάννης
02/05/2013 • 08:16
Η πρόβα για την ...δεύτερη ευκαιρία
  • shares

Δυνατό το φιλικό τεστ απέναντι στην Ομόνοια στην Λευκωσία και καλό πρόσωπο από τους Πράσινους για ένα ημίχρονο. Στο πρώτο μέρος έγινε και η ...κυρίως πρόβα, με τους παίκτες του Παναθηναϊκού να δείχνουν διάθεση και πειθαρχία στο παιχνίδι τους. Είχαν τον έλεγχο του αγώνα, κυκλοφόρησαν σωστά την μπάλα και πίεσαν τον αντίπαλο.

Στο δεύτερο ημίχρονο φάνηκαν σημάδια κόπωσης, έπεσε η απόδοση των Πράσινων, έγιναν αρκετές αλλαγές και εμφανίστηκαν αμυντικά λάθη που ...απαγορεύονται στο παιχνίδι με την Ξάνθη.

Θετική η απόδοση του Κώστα Μπαρμπαρούση που ...έσπασε το ρόδι στην Κύπρο και δείχνει ότι μπορεί να βοηθήσει το Τριφύλλι. Αρκεί κάποιος να τον εμπιστευτεί. Ο ομογενής επιθετικός πήρε συνεχόμενα παιχνίδια στα πόδια του- δεν είχε και τα κουραστικά ταξίδια στην Ωκεανία- και δείχνει με την παρουσία του στα τελευταία ματς ότι αξίζει μια θέση στον Παναθηναϊκό της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ευχάριστη έκπληξη και ο Τάσος Λαγός. Όχι βέβαια για όσους γνωρίζουν τις δυνατότητες που έχει ο νεαρός αμυντικός χαφ. Απλά κοντεύαμε να τον ...ξεχάσουμε, αφού οι προηγούμενοι προπονητές δεν του έδωσαν πολλές ευκαιρίες. Καλή παρουσία από τους Ζέκα, Κοτσόλη και Ντίνα, ενώ ο Βελάσκες δεν εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία που του έδωσε ο Βονόρτας και έκανε πολλά λάθη. Για άλλη μια φορά... 

Πλέον οι Πράσινοι μπαίνουν στην τελική ευθεία της προετοιμασίας τους για τον αγώνα της 9ης Μαϊου. Ένα παιχνίδι που έχει μεγάλη σημασία για τον Παναθηναϊκό, καθώς υπάρχει η πιθανότητα ευρωπαϊκής συμμετοχής για τον νικητή του αγώνα μπαράζ.  Και αυτή δεύτερη ευκαιρία που παρουσιάζεται στο δρόμο του Τριφυλλιού, δεν πρέπει να πάει χαμένη...

Γράψτε το σχόλιο σας...