Ο πρώην, ο νυν και ο ...επόμενος

0
Νίκος Τζουάννης
03/04/2013 • 22:05
Ο πρώην, ο νυν και ο ...επόμενος
  • shares

Ο Φάμπρι μόνος του ...έφαγε το κεφάλι του, καθώς όχι μόνο δεν κατάφερε να αλλάξει τα δεδομένα, αλλά έκανε...άνω κάτω την ομάδα με τον εκρηκτικό χαρακτήρα του και τα αναρίθμητα ξεσπάσματα του.

Κάτι ...πήγε να κάνει στο κομμάτι της τακτικής, όμως όλη η δουλειά που έγινε πήγε στράφι, καθώς δεν μπόρεσε να κερδίσει τους παίκτες και δεν νομίζω ότι αφήνει φίλους στην Παιανία... Ότι δηλαδή έπαθε και από τα προηγούμενα - κυρίως σύντομα και αποτυχημένα- περάσματα του σε Ισπανικούς συλλόγους.

Πάντως η ευθύνη δεν είναι αποκλειστικά του Φάμπρι... Γιατί ο Ίβηρας δεν ήρθε μόνος του στον Παναθηναϊκό... Κάποιος τον έφερε... Όμως - έστω και αργά- διορθώθηκε αυτό το λάθος...

Ο Γιάννης Βονόρτας ανέλαβε το δύσκολο έργο να καθοδηγήσει τον Παναθηναϊκό σε αυτή την κρίσιμη στιγμή. Και κυρίως να επαναφέρει την ηρεμία στο στρατόπεδο των Πράσινων. Γιατί το ζητούμενο είναι να ηρεμήσουν οι παίκτες μετά τα ...καμώματα του Φάμπρι. Να επικεντρωθούν στην δουλειά που πρέπει να κάνουν στα τρια παιχνίδια που απομένουν μέχρι την λήξη της κανονικής περιόδου και να διεκδικήσουν τις πιθανότητες τους για είσοδο στα πλέι οφ...

Βέβαια προτού καν τελειώσει η σεζόν, άρχισε η προπονητολογία και από τον πρώην και τον νυν, ήδη μιλάμε για τον ...επόμενο. Ο Γιάννης Αναστασίου είναι το μεγάλο φαβορί για να αναλάβει τις τύχες του Παναθηναϊκού, όμως δεν είναι το μοναδικό όνομα στην λίστα της διοίκησης του Τριφυλλιού. Και δεν είναι "κλεισμένος" από τώρα.

Ακόμα όμως και αν δεν είναι ο Αναστασίου ο εκλεκτός των Πράσινων, ο επόμενος τεχνικός του Τριφυλλιού θα είναι πιθανότατα κοντά στο προφίλ του πρώην συνεργάτη του Τεν Κάτε. Δηλαδή νέος τεχνικός, φιλόδοξος, εργατικός, με την διάθεση και την ικανότητα να αξιοποιήσει παίκτες από τις Ακαδημίες του συλλόγου και να χτίσει μια ομάδα με γερές βάσεις για τα επόμενα χρόνια.

Γράψτε το σχόλιο σας...