Από Μάρτη... καλοκαίρι

0
Νίκος Τζουάννης
27/03/2013 • 19:45
Από Μάρτη... καλοκαίρι
  • shares

Θα πει κανείς ότι καλά καλά δεν έχει τελειώσει η εφετινή αγωνιστική περίοδος και οι Πράσινοι δεν γνωρίζουν αν θα συμμετάσχουν ή όχι στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ανεξάρτητα με ότι συμβεί φέτος, η διοίκηση του Τριφυλλιού έχει κάνει τον προγραμματισμό της και προχωρά στο χτίσιμο μιας νέας ομάδας, με στόχο ο Παναθηναϊκός να είναι ανταγωνιστικός τα επόμενα χρόνια. Κάθε σοβαρός σύλλογος κοιτά και το αύριο πέρα από το σήμερα και οι Πράσινοι προσπαθούν να δημιουργήσουν μια ομάδα που θα έχει γερές βάσεις, αξιοποιώντας παράλληλα και τις Ακαδημίες. 

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού πήρε ένα πολύτιμο μάθημα στην πρώτη της χρονιά στο τιμόνι του συλλόγου, έκανε αρκετά λάθη και το σημαντικό είναι ότι τα αναγνώρισε και μπορεί να γίνει πιο σοφή, μαθαίνοντας από αυτά…

Ήδη έχουν δει το φως της δημοσιότητας αρκετά ονόματα υποψήφιων μεταγραφικών στόχων, όπως ο Ουρουγουανός Μαγιάδα ή ο Πορτογάλος Βιτόρια… Ο Παναθηναϊκός αναγκαστικά δεν μπορεί να ψωνίσει από το ...πάνω ράφι. Το ταμείο είναι μείον και από τη στιγμή που δεν υπάρχει η οικονομική δυνατότητα για να αποκτηθούν ποδοσφαιριστές πρώτης γραμμής και αξίας εκατομμυρίων ευρώ, ο σύλλογος θα στραφεί σε νέους, φιλόδοξους και εξελίξιμους ποδοσφαιριστές. Και το κάνει από τώρα, προτού τους ...μυριστούν ομάδες με γεμάτο πορτοφόλι.

Το περασμένο καλοκαίρι έγιναν αρκετά λάθη στον μεταγραφικό σχεδιασμό και στην απόκτηση ποδοσφαιριστών. Ο χρόνος πίεζε, χρήματα δεν υπήρχαν και οι Πράσινοι έκαναν βιαστικές κινήσεις. Πλέον οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έχουν συγκεκριμένο πλάνο και – κυρίως- χρόνο για να προχωρήσουν με προσεκτικά βήματα στο μεταγραφικό παζάρι.

Γράψτε το σχόλιο σας...