Κατάσταση εκτάκτου ανάγκης

0
Νίκος Τζουάννης
24/01/2013 • 18:46
Κατάσταση εκτάκτου ανάγκης
  • shares

Δεν φταίει ο Ισπανός που είναι... μίλια μακριά από την ελληνική ποδοσφαιρική πραγματικότητα και κάνει τέτοιες δηλώσεις μετά από μια μαύρη νύχτα για την ομάδα του...

Δεν ήρθε μόνος του ο Ίβηρας στον Παναθηναϊκό... Κάποιοι τον επέλεξαν. Και μέχρι στιγμής δεν βγαίνουν κερδισμένοι από αυτό το ρίσκο.

Θα ήταν άδικο να πέσει όλο το βάρος στον Φάμπρι για τα απανωτά χτυπήματα που δέχεται η ομάδα του. Ασφαλώς και δεν είναι ο αποκλειστικός υπεύθυνος για την νέα αποτυχία που «πληγώνει» το Τριφύλλι. Ευθύνη έχουν και οι παίκτες που είναι ...αγνώριστοι στα τελευταία παιχνίδια. Και αυτοί οφείλουν να σηκώσουν το κεφάλι μετά τις συνεχόμενες γκέλες, να ξυπνήσουν από την ...χειμερία νάρκη, να προτάξουν τον ποδοσφαιρικό τους εγωισμό και να βγάλουν την ομάδα από το αγωνιστικό αδιέξοδο.

Όμως το μεγαλύτερο κομμάτι σε αυτή την πίτα αποτυχίας, αντιστοιχεί στην διοίκηση του Παναθηναϊκού που δεν έχει καταφέρει να διαχειριστεί σωστά αυτή την παρατεταμένη κρίση, κάνοντας το ένα λάθος μετά το άλλο σε αγωνιστικό επίπεδο.

Και αυτά τα λάθη τελικά τα πληρώνει ο Παναθηναϊκός...

Οι αλλαγές προπονητών μόνο καλό δεν έκαναν στην ομάδα, η ανασφάλεια και η αβεβαιότητα έχουν γίνει πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας των παικτών του Τριφυλλιού, η ενότητα έχει χαθεί και ο Παναθηναϊκός είναι σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης.


Και λύση δεν φαίνεται στον ορίζοντα... 

Γράψτε το σχόλιο σας...