Δεν έχει κλείσει το κεφάλαιο Σισέ

0
Νίκος Τζουάννης
16/01/2013 • 21:44
Δεν έχει κλείσει το κεφάλαιο Σισέ
  • shares


Όμως οι Πράσινοι τόλμησαν, προσπάθησαν και έφτασαν μια ...ανάσα από την υπέρβαση. Τόσο κοντά, αλλά και τόσο μακριά...

Ο Γάλλος ήθελε και έκανε ότι περνούσε από το χέρι του για να φορέσει και πάλι την φανέλα με το Τριφύλλι στο στήθος, αλλά τα πετροδόλαρα από το Κατάρ ήταν πολλά. Και από την στιγμή που η QPR ήθελε κέρδος από τον δανεισμό του 31χρονου στράικερ και στύλωνε τα πόδια, Σισέ και Παναθηναϊκός δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι άλλο. Οι Πράσινοι δεν γινόταν να ανταγωνιστούν τα χρήματα των Καταριανών και το όνειρο επιστροφής έμεινε όνειρο...

Ο Γάλλος έδειξε πόσο ήθελε να επιστρέψει στην ομάδα που αγάπησε από το ειλικρινές μήνυμα του στο Twitter. Σε λίγες αράδες, ο Σισέ τα είπε όλα…  Ζήτησε συγγνώμη (!!!) από τον κόσμο που δεν κατάφερε να τον κάνει χαρούμενο με την επιστροφή του στην ομάδα, βροντοφώναξε την αγάπη του για το Τριφύλλι και άφησε ορθάνοικτη την πόρτα...

Το κεφάλαιο Σισέ δεν έχει κλείσει οριστικά για τον Παναθηναϊκό. Το καλοκαίρι θα φανεί, αν θα γίνει το colpo grosso. Και με δεδομένη την επιθυμία του Γάλλου να έρθει ξανά στα μέρη μας, κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το μεγάλο come back!

Μέχρι τότε όμως, οι Πράσινοι πρέπει να βρουν λύση στην σπαζοκεφαλιά της επίθεσης. Και από την στιγμή που δεν κατάφεραν να κάνουν την μεγάλη έκπληξη, πρέπει να μπει σε εφαρμογή το plan b.

Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται ενίσχυση... Λείπει ο γκολτζής, αλλά και οι εναλλακτικές επιλογές στην επίθεση. Ένας Τοτσέ δεν φτάνει, ο Φορναρόλι δεν έχει πείσει ότι μπορεί να βοηθήσει σε αυτό το κομμάτι και μοιάζει πλέον ως ...ανάγκη η απόκτηση μιας αξιόπιστης λύσης για την εμπροσθοφυλακή.

Γράψτε το σχόλιο σας...