Ένας Σισέ φέρνει την άνοιξη;

0
Νίκος Τζουάννης
14/01/2013 • 23:35
Ένας Σισέ φέρνει την άνοιξη;
  • shares

Στα Γιάννινα είδαμε μια από τα ...ίδια. Πολλά προβλήματα στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού, σημαντικά κενά στην άμυνα, κάκιστη επιθετική ανάπτυξη, ευκαιρίες ούτε για ...δείγμα και άλλοι δύο βαθμοί χαμένοι.

Ασφαλώς και δεν είναι ευθύνη του Φάμπρι η μέτρια παρουσία του Παναθηναϊκού κόντρα στον ΠΑΣ και θα ήταν αδύνατο μέσα σε λίγα εικοσιτετράωρα να αλλάξει ο Ισπανός την αγωνιστική ταυτότητα του Παναθηναϊκού. Ο Ίβηρας θα μπορέσει να δείξει το έργο του και να κριθεί σε λίγες εβδομάδες. Μέχρι τότε οι Πράσινοι χρειάζονται πολλή δουλειά για να βελτιωθούν και κυρίως για να ...απαλλαχθούν από τον κακό τους εαυτό.

Λείπει η ισχυρή προσωπικότητα από το Τριφύλλι, λείπει και το γκολ! Ο Τζιμπρίλ Σισέ μπορεί να δώσει λύση και στα δύο προβλήματα και να ανεβάσει επίπεδο τον Παναθηναϊκό. Σίγουρα δεν φτάνει ένας παίκτης για να φέρει την ...άνοιξη και ο Σισέ μόνος του δεν μπορεί να μεταμορφώσει την ομάδα. Όμως η επιστροφή του θα έχει πολλαπλά οφέλη για το Τριφύλλι σε όλα τα επίπεδα.

Το come back του Γάλλου σούπερ σταρ θα ζεστάνει και πάλι τον κόσμο του Παναθηναϊκού που έχει απογοητευτεί από την κάκιστη πορεία του συλλόγου. Και την δεδομένη στιγμή, η συσπείρωση είναι αναγκαία. Παράλληλα ο Παναθηναϊκός θα αποκτήσει έναν επιθετικό υψηλού επιπέδου και ένα γεννημένο ηγέτη που θα εμπνεύσει και τα νεότερα παιδιά στην ομάδα.

Σίγουρα η πιθανή απόκτηση Σισέ πηγαίνει κόντρα στην πολιτική που έχει χαράξει η διοίκηση του Παναθηναϊκού. Οι περικοπές στα συμβόλαια, οι αποδεσμεύσεις και το χαμηλό μπάτζετ δεν συμβαδίζουν με την απόκτηση του Γάλλου κανονιέρη. Όμως ο Σισέ είναι η εξαίρεση στον κανόνα. Και όταν έχεις την ευκαιρία να ντύσεις ξανά στα πράσινα αυτή τη μηχανή γκολ, τότε ευλογείς την τύχη σου και κάνεις ότι περνά από το χέρι σου για να φτάσεις στην υπέρβαση…

Γράψτε το σχόλιο σας...