Φινάλε...

0
Νίκος Τζουάννης
04/01/2013 • 23:17
Φινάλε...
  • shares

Το ...από Δευτέρα δεν θα ακουστεί ξανά. Οι Πράσινοι φρόντισαν να ρίξουν την αυλαία και να βάλουν τέλος στο πολύμηνο ενδιαφέρον Σαουδαράβων για τον Παναθηναϊκό. Εξαντλήθηκε κάθε περιθώριο, δόθηκε η ευκαιρία στους υποψήφιους επενδυτές για να υλοποιήσουν τις υποσχέσεις τους, ικανοποιήθηκαν όλα τα αιτήματα τους και όταν έφτασε η κρίσιμη στιγμή για την κατάθεση του ποσού, η ανοικτή πόρτα για το πλειοψηφικό πακέτο του συλλόγου, έκλεισε δυνατά.

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού από την αρχή αυτής της υπόθεσης, έκανε όλα τα σωστά – και απαραίτητα- βήματα. Και αυτό, γιατί ήθελε να ξεκαθαρίσει το θολό τοπίο, ώστε να μην υπάρξει η παραμικρή αμφιβολία από οποιονδήποτε οπαδό του Τριφυλλιού, που ενδεχομένως να πίστευε ότι το deal μπορούσε να γίνει, αλλά...

Δεν υπάρχει πλέον αλλά... Τα χρήματα που υποσχέθηκε ο Φεϊζάλ Αλ Σαούντ στην προ μηνός συνέντευξη τύπου δεν κατατέθηκαν στον ειδικό λογαριασμό της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, η προθεσμία που δόθηκε από την διοίκηση του συλλόγου έληξε και αντί για τα 28 εκατομμύρια ευρώ, οι Πράσινοι είδαν ένα e-mail που ζητούσε νέα ...παράταση.

Η ιστορία τελείωσε και οι Πράσινοι μπορούν πλέον να σκεφτούν απερίσπαστοι την επόμενη ημέρα. Να κάνουν τον προγραμματισμό τους και να μελετήσουν τις κινήσεις τους για να βγάλουν τον Παναθηναϊκό από το αδιέξοδο. Τα δύσκολα δεν έχουν περάσει και το Τριφύλλι έχει μπροστά του ένα σωρό εμπόδια για να ξεπεράσει. Και σε αυτή την προσπάθεια, ο κόσμος πρέπει να σταθεί στο πλευρό της ομάδας.

Συγκεκριμένο πλάνο υπάρχει και αυτό φαίνεται και από τον μεταγραφικό σχεδιασμό που έχουν χαράξει οι Πράσινοι. Ήδη έχουν γίνει δύο κινήσεις για την νέα σεζόν ( Σπυρόπουλος και Ντίνας), εξετάζονται προσεκτικά και άλλες περιπτώσεις από την ελληνική και ξένη αγορά και στόχος των Πράσινων είναι η ομάδα να παρουσιαστεί πιο ανταγωνιστική στο μέλλον.

Υπάρχει όμως και ...παρόν. Και αγωνιστική δράση που κοντέψαμε να ξεχάσουμε με όσα συμβαίνουν τελευταία. Ο Παναθηναϊκός κάνει ποδαρικό στην νέα χρονιά στο σπίτι του κόντρα στον Λεβαδειακό. Στο πρώτο παιχνίδι πρωταθλήματος μετά την βαριά ήττα από την Βέροια που προκάλεσε τριγμούς. Και η αναμέτρηση απέναντι στους Βοιωτούς, μοιάζει με παιχνίδι... αποδείξεων για τους παίκτες του Παναθηναϊκού.

Γράψτε το σχόλιο σας...