Συνολική ευθύνη για την νύχτα ντροπής...

0
Νίκος Τζουάννης
21/09/2012 • 23:49
Συνολική ευθύνη για την νύχτα ντροπής...
  • shares

 

Όχι, ο Ζεσουάλντο Φερέιρα δεν είναι άμοιρος ευθυνών για την ντροπιαστική ήττα του Παναθηναϊκού στο Μάριμπορ. Ο Πορτογάλος έκανε πολλά λάθη και του αναλογεί μεγάλο κομμάτι ευθύνης για αυτό το ...κάτι σαν ομάδα που εμφανίστηκε στο Λιουντσκι και ...εξαφανίστηκε στον αγωνιστικό χώρο από την Μάριμπορ. Ο ίδιος προετοίμασε την ομάδα, ο ίδιος έκανε τις επιλογές στην ενδεκάδα, ο ίδιος επιμένει να παίζει ο Παναθηναϊκός χωρίς κλασικό φορ.

Ο Φερέιρα έχει κάνει λάθη, όμως δεν είναι ο μοναδικός... Όσοι αγωνίστηκαν στο Λιούντσκι ήταν σε... άλλο γήπεδο. Έντεκα παίκτες χωρίς διάθεση, χωρίς πάθος, αντιμετωπίζοντας το παιχνίδι σαν αγγαρεία. Αυτοί ήταν που έκαναν τα τραγικά λάθη στην άμυνα και μάρκαραν τους αντιπάλους με τα ...μάτια, αυτοί ήταν που περπάταγαν στο γήπεδο και έμοιαζαν με ...φαντάσματα, χάνοντας με κατεβασμένα τα χέρια από μια αδύναμη ομάδα που έμοιαζε με ...μικρή Μπαρτσελόνα.

Υπάρχουν και οι εξαιρέσεις των φιλότιμων παικτών που έδειξαν διάθεση και πείσμα. Όμως η προσπάθεια τους χάθηκε στον ...ωκεανό λαθών και στο βιβλίο της ποδοσφαιρικής ιστορίας γράφτηκε ένα ντροπιαστικό αποτέλεσμα, σε μια εφιαλτική βραδιά για το Τριφύλλι.

Εδώ που έχει φτάσει πλέον ο Παναθηναϊκός υπάρχουν δύο δρόμοι... Είτε αποδέχεσαι την Μοίρα σου και παραδίδεις αμαχητί τα όπλα, είτε σηκώνεσαι στα πόδια σου, πεισμώνεις και προσπαθείς να αλλάξεις την κατάσταση.

Και επειδή η πρώτη επιλογή δεν ...υπάρχει, οι Πράσινοι οφείλουν να διορθώσουν την ...ανορθογραφία του Μάριμπορ και να κοιτάξουν μπροστά. Να παλέψουν σκληρά, προκειμένου να διορθώσουν την άσχημη εικόνα. Να βγάλουν στο γήπεδο ποδοσφαιρικό εγωισμό και να αποδείξουν την αξία τους... Και το πιο σημαντικό είναι να πορευτούν σε αυτό το μονοπάτι ΕΝΩΜΕΝΟΙ.                        

Γράψτε το σχόλιο σας...