Δεν του αξίζει αυτό το αντίο...

0
Νίκος Τζουάννης
02/08/2012 • 23:18
Δεν του αξίζει αυτό το αντίο...
  • shares


Έκανε υπομονή, υπενθύμισε - σε όσους είχαν ξεχάσει- στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα την αξία του, έδειξε από την πρώτη στιγμή πως προτεραιότητα του είναι ο Παναθηναϊκός, όταν όμως με καθαρό μυαλό ζύγιασε τα δεδομένα, αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα... Και ας ήθελε να κλείσει την καριέρα του φορώντας την φανέλα με το Τριφύλλι στο στήθος.
  
Βουρκωμένος είπε αντίο ο Γιώργος Καραγκούνης στην ομάδα που λατρεύει. Οι λέξεις έβγαιναν δύσκολα στην ανακοίνωση της αποχώρησης από το Τριφύλλι και είναι ξεκάθαρο πως δεν ήθελε να φύγει. Όμως για όλα τα ωραία υπάρχει ένα φινάλε και ο Γιώργος Καραγκούνης αποφάσισε να ρίξει τους τίτλους τέλους σε αυτό το ...σίριαλ.

Η αλήθεια είναι πως θα λείψει πολύ από τον Παναθηναϊκό αυτή η ηγετική φυσιογνωμία, αυτό το πάθος που έβγαζε στο γήπεδο, η ποιότητα και το τσαγανό του, η θέληση και η αποφασιστικότητα του. Όλα αυτά μένουν ως πολύτιμες αναμνήσεις από έναν ποδοσφαιριστή που τίμησε όσο λίγοι την φανέλα που φορούσε...

Ο Καραγκούνης είναι αναμφίβολα ένα σημαντικό κεφάλαιο της ιστορίας του Παναθηναϊκού και το πιο σωστό θα ήταν να αποχαιρετίσει τους οπαδούς του Τριφυλλιού μέσα στο γήπεδο. Με έναν τελευταίο ποδοσφαιρικό χορό, μπροστά στο κοινό που αγάπησε και τον αγάπησε. 

Γράψτε το σχόλιο σας...