Τόπο στα ...νιάτα

0
Νίκος Τζουάννης
29/06/2012 • 00:52
Τόπο στα ...νιάτα
  • shares


Ο δρόμος που ακολουθούν οι Πράσινοι δεν είναι βατός και η μετάβαση μονάχα εύκολη δεν είναι... Όμως άλλη επιλογή δεν υπάρχει. Το οικονομικό πρόβλημα παραμένει άλυτο, χρήματα για δαπανηρές μεταγραφές δεν υπάρχουν και η επιλογή της ανανέωσης της ομάδας με νεαρούς και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, αποτελεί πλέον μονόδρομο για το Τριφύλλι.

Ο σύλλογος από τη στιγμή που απόφυγε τα...χειρότερα(αδειοδότηση, ευρωπαϊκός αποκλεισμός κτλ), στέκεται και πάλι στα πόδια του και προσπαθεί να κάνει αργά και αποφασιστικά βήματα.

Σίγουρα χρειάζεται υπομονή και επιμονή σε αυτή την προσπάθεια και η διοίκηση των Πρασίνων γνωρίζει πως η επιλογή που έχουν κάνει, ενδεχομένως να αργήσει να αποφέρει και καρπούς... Όμως κάποια στιγμή- και υπό την προϋπόθεση ότι θα επιμείνει ο σύλλογος σε αυτό το πλάνο- τα αποτελέσματα θα έρθουν...

Το ...εργοστάσιο ταλέντων της Παιανίας δεν σταμάτησε ποτέ να λειτουργεί. Όμως όλα αυτά τα χρόνια- με ελάχιστες εξαιρέσεις- έλειπε η εμπιστοσύνη.

Να η ευκαιρία... Οι Πράσινοι σε αυτή την δύσκολη στιγμή στηρίζονται στις Ακαδημίες τους, ρίχνουν το βάρος στη νέα γενιά και προχωρούν σε μια γενναία- και αναγκαία- κίνηση.

Το σημαντικό είναι πως υπάρχει και ο άνθρωπος που μπορεί να διαχειριστεί με τον σωστό τρόπο αυτή την κατάσταση και να οδηγήσει την ομάδα στην νέα εποχή. Ο Ζεσουάλντο Φερέιρα είναι... μάστερ στην ανάδειξη ταλέντων και έχει την ικανότητα και την επιθυμία για να προχωρήσει στο χτίσιμο του Παναθηναϊκού της επόμενης πενταετίας.

Δεν ξέρω αν οι τίτλοι και οι επιτυχίες θα έρθουν γρήγορα... Όμως φαίνεται, πως μπαίνουν γερές βάσεις για την ανέγερση ενός στέρεου οικοδομήματος...

 

Γράψτε το σχόλιο σας...