Οι κάμερες στους πρωταθλητές

0
Νίκος Γαβαλάς
19/03/2012 • 12:16
Οι κάμερες στους πρωταθλητές
  • shares

Θέλουμε να στρέψουμε τις κάμερες πάνω στον Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος δημιούργησε ένα εξαιρετικό και συνάμα άκρως αποτελεσματικό σύνολο, ικανό να διακρίνεται σε τρία μέτωπα (εξαιρείται το εφιαλτικό εξάλεπτο με την Μέταλιστ στο Φάληρο, όπου η ομάδα του Πειραιά υπέστη μπλάκ άουτ). Είναι ένας προπονητής που διαχειρίζεται με άψογο τρόπο το ρόστερ των «ερυθρόλευκων», κρατώντας σε εγρήγορση το σύνολο των παικτών του. Μην ξεχνάτε πως τον τελευταίο καιρό προχωράει σε εκτεταμένο rotation, κάνοντας πέντε αλλαγές στην ενδεκάδα από αγώνα σε αγώνα.

Θα γυρίσουμε τις κάμερες πάνω στον Τζαμέλ Αμπντούν. Αυτόν τον περίτεχνο Αλγερινό που πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ στο ντέρμπι των «αιωνίων». Θα σταθούμε στον Γιάννη Μανιάτη, τον διεθνή αμυντικό μέσο που δε στέκεται ποτέ, τρέχοντας για δύο στη μεσαία γραμμή. Θα αναδείξουμε την αμυντική αποτελεσματικότητα του Αβραάμ Παπαδόπουλου και του Όλοφ Μέλμπεργκ, οι οποίοι έχοντας εξαιρετική συνεργασία με τους Μοδέστο και Χολέμπας, δεν επέτρεψαν στον Παναθηναϊκό ν’ απειλήσει την εστία του Μέγερι.

Έχουμε την ανάγκη να μιλάμε για μπάλα και μόνο γι’ αυτήν. Όχι, δε θα τους κάνουμε τη χάρη να στρέψουμε την πλάτη μας στο δεύτερο πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή μας, που είναι το ποδόσφαιρο. Εμείς, θα μείνουμε εδώ και θα πολεμήσουμε να φύγουν όλοι εκείνοι που δεν αξίζουν οι πράξεις τους ούτε δευτερόλεπτο δημοσιότητας απ’ τον τηλεοπτικό φακό και ούτε λέξη απ' το δημοσιογραφικό στυλό.

Γράψτε το σχόλιο σας...