Πιστοί στο σχέδιο δράσης

0
Νίκος Γαβαλάς
15/10/2011 • 01:28
Πιστοί στο σχέδιο δράσης
  • shares


Ξέρετε, το παρελθόν έχει επανειλημμένως αποδείξει πως σ' ένα ντέρμπι μειώνονται οι όποιες (μικρές ή μεγάλες) διαφορές υπάρχουν και οι δύο αντίπαλοι ξεκινούν απ' την ίδια αφετηρία προκειμένου να φθάσουν στη νίκη. Σαφώς και ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί. Αλλά αυτό θα πρέπει να το αποδείξουν οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές του εντός του αγωνιστικού χώρου.
Όσα κίνητρα (εκδίκησης ή απόκτησης εμπιστοσύνης του νέου προπονητή τους) κι αν έχουν οι αντίπαλοί του, ο σοβαρός και οργανωμένος Ολυμπιακός δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Αν οι πρωταθλητές Ελλάδας παραμείνουν πιστοί στο σχέδιο δράσης του Βαλβέρδε, τότε μπορούν να προκαλέσουν «ασφυξία» στους ποδοσφαιριστές του Κωστένογλου.

Η προσωπική μας άποψη είναι πως με πολύ πίεση και γρήγορη κυκλοφορία της μπάλας, η ΑΕΚ θα μπλοκάρει. Έχουμε την αίσθηση πως το μοντέλο παιχνιδιού των «ερυθρόλευκων», δεν μπορεί να το καταστρέψει κανένας αντίπαλός τους στην Ελλάδα. Μ' άλλα λόγια, είναι στα πόδια των πρωταθλητών Ελλάδας η τέταρτη στη σειρά νίκη τους στη φετινή Σούπερ Λίγκα.

Γράψτε το σχόλιο σας...