Οι μεταγραφικές υποθέσεις του Ολυμπιακού

0
Νίκος Γαβαλάς
11/06/2011 • 13:10
Οι μεταγραφικές υποθέσεις του Ολυμπιακού
  • shares

Ο πρώην, πλέον, γκολκίπερ της Βασιλείας φαντάζει ως μία εξαιρετική περίπτωση για τους πρωταθλητές Ελλάδας. Πρόκειται για έναν τερματοφύλακα που έκανε πρωταθλητισμό και παράλληλα έπαιξε στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Έχοντας εμπειρίες απ' τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, στα μάτια μοιάζει ως ο κατάλληλος άνθρωπος για την κατάλληλη θέση, Ενδεχομένως αυτά τα κολακευτικά σχόλια να τα θεωρείται πρόωρα. Ωστόσο αν κοιτάξει κάποιος με προσοχή την καριέρα του την τελευταία πενταετία, θα συμφωνήσει πως στο πρόσωπο του Κοστάντζο ο Ολυμπιακός έκανε μία σπουδαία κίνηση.

Και έπεται συνέχεια. Η διοίκηση της πειραϊκής εταιρίας, σε συνεργασία με τον Ερνέστο Βαλβέρδε, προχωράει στην κάλυψη των κενών του δυναμικού. Όλες οι κινήσεις γίνονται εντός του χρονοδιαγράμματος το οποίο έχουν ορίσει οι επιφορτισμένοι με τις μεταγραφικές υποθέσεις, ιθύνοντες των «ερυθρόλευκων».

Έχουμε την ανάγκη να το τονίσουμε τούτο, διότι τις τελευταίες δύο εβδομάδες δεν ήταν λίγοι εκείνοι που υποστήριξαν πως έχουν καθυστερήσει σε ανησυχητικό βαθμό οι καλοκαιρινές μεταγραφές.

Εμείς θα θυμίσουμε κάτι ακόμη: το ραντεβού για την έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας έχει οριστεί για τις 4 Ιουλίου. Πέντε ημέρες μετά η αποστολή θ' αναχωρήσει για το Ζέεφελντ της Αυστρίας όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Έως τότε, θα έχουν ολοκληρωθεί σε ποσοστό 80%, οι μεταγραφές του Ολυμπιακού. Τουλάχιστον αυτή είναι δέσμευση των στελεχών των «ερυθρόλευκων».

Εν συνεχεία θα μείνουν ανοικτές μία  - δύο περιπτώσεις παικτών. Κάτι που πρακτικά σημαίνει πως μπορεί να έχουμε αγορές και στα τέλη Ιουλίου ή στις αρχές Αυγούστου. Κατά την προσωπική μας άποψη αυτές οι ημερομηνίες δεν είναι απαγορευτικές, απ' τη στιγμή που το παζλ του ρόστερ θα έχει συμπληρωθεί, κατά πολύ μεγάλο ποσοστό, την κατάλληλη χρονική στιγμή.

Γράψτε το σχόλιο σας...