Φουλ για νταμπλ

Η επόμενη μέρα από την στέψη τους ουσιαστικά στο πρωτάθλημα βρίσκει τους "ερυθρόλευκους" να στοχεύουν στην κατάκτηση του Κυπέλλου προκειμένου να κάνουν το νταμπλ.

Η επόμενη μέρα από την στέψη τους ουσιαστικά στο πρωτάθλημα βρίσκει τους “ερυθρόλευκους” να στοχεύουν στην κατάκτηση του Κυπέλλου προκειμένου να φτάσουν στην κατάκτηση του νταμπλ. Το ματς της Τετάρτης (21/3) με τον ΟΦΗ στο “Γ. Καραϊσκάκης” στα ημιτελικά της διοργάνωσης αναμένεται να έχει χαρακτήρα πρόωρης φιέστας.
 
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν έχει ξεχάσει το 2-2 που ειχε πάρει η κρητική ομάδα στο ίδιο γήπεδο για το πρωτάθλημα και θα ζητήσει από τους παίκτες του να δείξουν ιδιαίτερη προσοχή. Ο Ισπανός τεχνικός αναμένεται να προχωρήσει σε αρκετές  αλλαγές, προκειμένου να παρουσιάσει όσο το δυνατόν πιο φρέσκια ομάδα.

Στον Ολυμπιακό δεν πανηγύρισαν όσο θα ήθελαν τη νίκη επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ, που έδωσε ουσιαστικά στην ομάδα το 39ο της πρωτάθλημα. Η αποστολή έφυγε κοντά στα μεσάνυχτα από το γήπεδο αλλά η υποδοχή που της επιφύλαξαν οι  3.000 φίλοι της ομάδας και ο πρόεδρος  Βαγγέλης Μαρινάκης στις εγκαταστάσεις του Ρέντη έκανε την ατμόσφαιρα γιορτινή.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.