Φορτσάρουν για την εκκαθάριση

Η χθεσινή αναβολή (εξαιτίας της αποχής των δικηγόρων) για τον καθορισμό του τιμήματος στον πλειστηριασμό του Ν. Ρυσίου και η νέα ημερομηνία της 25ης Φεβρουαρίου, βάζει φωτιά στους δικηγόρους που χειρίζονται την υπόθεση για τον Αρη, ώστε να μη ξεφύγει το θέμα και χαθεί κι άλλος πολύτιμος χρόνος.

Η χθεσινή αναβολή (εξαιτίας της αποχής των δικηγόρων) για τον καθορισμό του τιμήματος στον πλειστηριασμό του Ν. Ρυσίου και η νέα ημερομηνία της 25ης Φεβρουαρίου, βάζει φωτιά στους δικηγόρους που χειρίζονται την υπόθεση για τον Αρη, ώστε να μη ξεφύγει το θέμα και χαθεί κι άλλος πολύτιμος χρόνος. Ο κ. Αρης Μαστρογιάννης, δικηγόρος του Θόδωρου Καρυπίδη, βεβαιώνει πως δεν θα υπάρξει πρόβλημα και πως, εν τέλει, ο Αρης θα προλάβει να ολοκληρώσει την εκκαθάριση εώς τον Μάϊο, συστήνοντας κανονικά νέα ΠΑΕ.
 
Τι γίνεται όμως στην περίπτωση που τελικώς η ομάδα δεν προλάβει; Θα μπορέσει να αγωνιστεί στη Football League; Ισχύει η γνωμοδότηση Παπαλάκη ή θα ακολουθηθεί άλλη οδός;
 
Πρόκειται για ερωτήματα που τριβελίζουν το μυαλό του κόσμου, ο οποίος μπαίνει σε μια διαδικασία να ακούει νομικούς όρους χωρίς να πολυκαταλαβαίνει τι ακριβώς ακούει και στο τέλος να μπερδεύεται αυξάνοντας την ανησυχία του! Το ενδεχόμενο να χαθεί κι άλλη χρονιά στη Γ΄ Εθνική, δεν θα το αντέξει κανείς…  
 
Το μόνο βέβαιο είναι πως αυτοί που χειρίζονται το πολύ κρίσιμο θέμα της εκκαθάρισης, σε αυτό τον μήνα, μέχρι τις 25 Φεβρουαρίου, είναι αποφασισμένοι να φορτσάρουν ακόμα περισσότερο. Οι διεργασίες θα ενταθούν, προκειμένου να κλείνουν σιγά-σιγά τα θέματα, περιμένοντας, παράλληλα, την ετυμηγορία του δικαστηρίου για το τίμημα του ‘’Δασυγένειου’’. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.