Έκαναν από ένα λάθος, πήραν από έναν βαθμό…

Δύο... γκάφες των τερματοφυλάκων «σφράγισαν» το παιχνίδι του Πανσερραϊκού με τον Βύζαντα, το οποίο έληξε ισόπαλο 1-1.

Δύο… γκάφες των τερματοφυλάκων «σφράγισαν» το παιχνίδι του Πανσερραϊκού με τον Βύζαντα, το οποίο έληξε ισόπαλο 1-1. Αυτό ήταν το τρίτο διαδοχικό «Χ» για τους Μακεδόνες που έχασαν κι άλλο έδαφος στη βαθμολογία και πλέον δύσκολα θα προλάβουν την απευθείας άνοδο. Από την άλλη πλευρά, οι Μεγαρείς απέσπασαν έναν πολύτιμο βαθμό σε μία δύσκολη έδρα στην προσπάθεια που καταβάλουν για να εξασφαλίσουν την παραμονή και δεν μπορούν παρά να είναι ικανοποιημένοι.

Οι Σερραίοι επιχείρησαν από την αρχή να επιβάλουν τον ρυθμό τους αλλά η πολύ καλή ανασταλτική λειτουργία του Βύζαντα δεν τους επέτρεψε να απειλήσουν τον τερματοφύλακα Κοτταρά. Το πρώτο 45λεπτο ήταν πραγματικά κακό και χωρίς ενδιαφέρουσες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες.
Ωστόσο, με την έναρξη της επανάληψης και συγκεκριμένα στο 49′, ο Πανσερραϊκός βρήκε τον τρόπο να φτάσει στο γκολ. Ο Δ. Τριανταφύλλου επιχείρησε σέντρα, ο τερματοφύλακας Κοτταράς δεν εκτίμησε σωστά την πορεία της μπάλας, που έφυγε από τα χέρια του και κατέληξε στον νεοεισελθόντα Γκούρτσα. Ο επιθετικός της ομάδας των Σερρών δεν δυσκολεύτηκε να τη στείλει με πλασέ στα ανυπεράσπιστα δίχτυα και να ανοίξει το σκορ.

Στη συνέχεια, και οι δύο ομάδες δημιούργησαν ευκαιρίες αλλά δίχως να μπορούν να σκοράρουν.
Και ενώ όλα έδειχναν ότι το ματς θα λήξει 1-0, ο Βύζας ισοφάρισε! Ήταν το 84′ όταν ο γκολκίπερ Κουτζαβασίλης μπερδεύτηκε με τον Καρατζά με συνέπεια ο Φαρούκ να πάρει την μπάλα και να σκοράρει εύκολα χαρίζοντας την ισοπαλία στους «κιτρινόμαυρους».

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Μιλένκοβιτς, Καρατζάς, Δ. Τριανταφύλλου, Ντιόγκο, Κ. Τριανταφύλλου (86′ Παντελιάδης), Σιάκκας, Κιάσσος (70′ Τσαούσης), Τάντιτς, Βουτσιάς (49′ Γκούρτσας), Στεφανίδης.

ΒΥΖΑΣ (Δημήτρης Οικονόμου): Κοτταράς, Φραγκής, Χριστοφιλέας, Χάλαρης, Τριάντος, Λίτσης (74′ Παυλίδης), Πέτρου, Μωυσίδης, Πούρνος (54′ Μουστάκης), Φαρούκ, Ηλιόπουλος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.