“Κιτρινόμαυρο” σαββατόβραδο (photo)

Η ΑΕΚ κάλεσε τους φιλάθλους της ομάδας να γιορτάσουν όλοι μαζί την κατάκτηση του εφετινού πρωταθλήματος, μπροστά από την “Αγιά Σοφιά” στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η ΑΕΚ κάλεσε τους φιλάθλους της ομάδας να γιορτάσουν όλοι μαζί την κατάκτηση του εφετινού πρωταθλήματος, μπροστά από την “Αγιά Σοφιά” στη Νέα Φιλαδέλφεια. Οι “κιτρινόμαυροι” θα πανηγυρίσουν την επιστροφή τους στην κορυφή της Ελλάδος μετά από 24 χρόνια και έχουν προγραμματίσει να πραγματοποιήσουν τη φιέστα του στη Νέα Φιλαδέλφεια. Το Novasports.gr και τα κανάλια Novasports, θα σας μεταφέρουν όλα όσα θα γίνουν στη φιέστα της ΑΕΚ. 

Η σχετική ανακοίνωση της ΑΕΚ: “Αυτό το Σάββατο είναι το δικό μας Σάββατο, η δική μας γιορτή στη δική μας γειτονιά, στα ιερά χώματα των προγόνων μας. Πρώτα στη φιλόξενη Ριζούπολη και μετά στη Νέα Φιλαδέλφεια, τη δική μας πόλη, εκεί που άρχισε να γράφεται η ιστορία. Θα πρέπει όλα να γίνουν υπέροχα, θα πρέπει, όμως, να είμαστε ΟΛΟΙ το ίδιο προσεκτικοί! 

Η ΠΑΕ ΑΕΚ επισημαίνει ότι κάποια τελευταία εναπομείναντα εισιτήρια για τον σημερινό αγώνα με τον Απόλλωνα και την απονομή του τίτλου θα διατίθενται από τις δέκα το πρωί στον σταθμό ΗΣΑΠ «Ειρήνη» μέχρι νωρίς το μεσημέρι, οπότε και αναμένεται να εξαντληθούν. 

-Παρακαλούμε τους φιλάθλους μας, χωρίς εισιτήριο, να μην πλησιάσουν στη Ριζούπολη και ταλαιπωρηθούν άδικα, αφού δεν θα υπάρχουν εκδοτήρια έξω από το γήπεδο. Μπορούν από νωρίς να δώσουν ζωή στην πόλη και τα μαγαζιά της Νέας Φιλαδέλφειας και να περιμένουν εκεί την ομάδα με την κούπα του πρωταθλήματος! Η δική μας γιορτή θα γίνει στα ιερά χώματα των προγόνων μας, εκεί που άρχισε να γράφεται η 94χρονη ιστορία μας. 

-Για όσους φιλάθλους μας έχουν εξασφαλίσει εισιτήριο για τον σημερινό τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος της Super League θυμίζουμε ότι πάνω απ’ όλα σεβόμαστε το γήπεδο και τη φιλοξενία του ιστορικού Απόλλωνα. 

-Επαναλαμβάνουμε ότι στον αγώνα ισχύουν οι ίδιες ακριβώς αυστηρές διατάξεις του πειθαρχικού κώδικά με τις οποίες συμμορφωθήκαμε απόλυτα μέχρι σήμερα. Θα είναι καταστροφικό για την πρωταθλήτρια ΑΕΚ, αν αυτό δεν συμβεί και στη Ριζούπολη. Προσέχουμε ακόμα και τον διπλανό μας, προστατεύουμε την ομάδα μας, θωρακίζουμε μία ακόμα μεγάλη στιγμή στην 94χρονη ιστορία της ΑΕΚ.

-Στο τέλος του αγώνα δεν μπαίνει ΚΑΝΕΙΣ μέσα στο γήπεδο, όπως το πετύχαμε όλοι μαζί στον αγώνα με τον Λεβαδειακό. Δεν ρισκάρουμε την παραμικρή τιμωρία και απολαμβάνουμε από τις κερκίδες την απονομή του πρωταθλήματος στους ποδοσφαιριστές μας!

-Μεγάλη προσοχή απαιτείται και αμέσως μετά στη Νέα Φιλαδέλφεια! Προσέχουμε την πόλη μας, συμμορφωνόμαστε με τις υποδείξεις της Αστυνομίας και των σεκιούριτι, συμμετέχουμε στους πανηγυρισμούς έξω από το γήπεδό μας και δεν αποπειράται ΚΑΝΕΙΣ να μπει στο εργοτάξιο της Αγιά Σοφιάς, γιατί υπάρχει κίνδυνος σοβαρού τραυματισμού!

-Πετύχαμε εφέτος πολλά εντός και εκτός γηπέδου και τα πετύχαμε μαζί. Η τελευταία εικόνα θα πρέπει να είναι ακόμα καλύτερη για να επιβεβαιώσει την ανωτερότητα της ομάδας μας σε όλα τα επίπεδα!”.

Το σχετικό ποστάρισμα:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.