Αποστολή (στην Κύπρο) εξετελέσθη

0
Νίκος Γαβαλάς
13/05/2011 • 10:20
Αποστολή (στην Κύπρο) εξετελέσθη
  • shares

Οι πρωταθλητές Ελλάδας βρέθηκαν στη Μεγαλόνησο προκειμένου να «σπάσουν» τη μονοτονία των προπονήσεων στου Ρέντη, αλλά και για να προσφέρουν χαρά στους πολυάριθμους φίλους τους στο νησί, Και είναι αλήθεια πως κατά την παραμονή τους στη Λεμέσο και την Λάρνακα, τα μέλη της αποστολής των «ερυθρόλευκων» εισέπραξαν πολύ αγάπη.

Αν μας ζητήσετε να σχολιάσουμε όλα όσα είδαμε κατά τη διάρκεια των φιλικών αγώνων με την ΑΕΚ Λάρνακας και τον Απόλλωνα Λεμεσού, θα μας επιτρέψετε να μην μπούμε σε λεπτομέρειες. Βλέπετε, στα τελευταία εικοσιτετράωρα πριν απ' την έναρξη των καλοκαιρινών διακοπών, «φεύγει» το μυαλό κάθε εργαζόμενου. Με το σκεπτικό αυτό, θα πρέπει να πούμε πως οι παίκτες του Βαλβέρδε τα πήγαν μία χαρά στις δύο φιλικές συναντήσεις.

Εκεί, όπου ο Σουμπίνιο και ο Παπάζογλου φάνηκε να κερδίζουν την εμπιστοσύνη του Ισπανού προπονητή. Ο πρώτος θεωρείται βέβαιο πως θα είναι στις 4 Ιουλίου στου Ρέντη, οπότε και θα ξεκινήσει η καλοκαιρινή προετοιμασία. Όσο για την Παπάζογλου, θα πρέπει να περιμένει στο «ακουστικό» του, καθώς η παραμονή του στο Λιμάνι θα εξαρτηθεί απ' τις κινήσεις του Ολυμπιακού στο μεταγραφικό παζάρι. Σε περίπτωση κατά την οποία αποκτηθούν δύο στόπερ, τότε δε θα έχει θέση στο ρόστερ της ομάδας. Αντιθέτως, αν γίνει κίνηση για έναν κεντρικό αμυντικό, ο Παπάζογλου θ' ακολουθήσει τους πρωταθλητές Ελλάδας στην καλοκαιρινή προετοιμασία.

Επιπλέον, μην αμελήσουμε ν' αναφερθούμε και στην έμπρακτη στήριξη των τεσσάρων Ακαδημιών του συλλόγου στο νησί. Στελέχη των «Πειραιωτών» (ο τεχνικός σύμβουλος των Ακαδημιών, Γιώργος Αμανατίδης και ο διευθύνων σύμβουλος, Γιώργος Παύλου) ταξίδεψαν σε Λεμεσό, Λάρνακα, Αγία Νάπα και Λευκωσία προκειμένου να δουν από κοντά τη δουλειά που γίνεται με τα μικρά παιδιά.

Η διοίκηση του Βαγγέλη Μαρινάκη είναι αποφασισμένη να κάνει τα πάντα προκειμένου να γίνουν επιτέλους «αιμοδότης» της πρώτης ομάδας, οι Ακαδημίες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Κύπρου. Έχουν σχεδιάσει δε έναν τρόπο λειτουργίας τους ο οποίος στηρίζεται στις προηγμένες ποδοσφαιρικά κοινωνίες. Μάλιστα, ένα πρώτο δείγμα γραφής το είδαμε κατά την επίσκεψή μας στις τέσσερις Ακαδημίες της ομάδας στη «Μεγαλόνησο».

Γράψτε το σχόλιο σας...