Το ταξίδι στην Κύπρο

0
Νίκος Γαβαλάς
09/05/2011 • 16:00
Το ταξίδι στην Κύπρο
  • shares

Οι «ερυθρόλευκοι» θα βρεθούν κοντά στις Ακαδημίες της ομάδας που λειτουργούν στην Κύπρο. Είναι γνωστό πως η διοίκηση του Βαγγέλη Μαρινάκη δίνει μεγάλο βάρος στα τμήματα υποδομής του συλλόγου. Και με τις επισκέψεις αυτές, οι «Πειραιώτες» θέλουν να αποδείξουν στην πράξη πως στηρίζουν τις μικρές ηλικίες.

Φυσικά και δεν περιγράφεται η χαρά που θα πάρουν τα μικρά παιδιά, όταν θα δουν από κοντά τα ινδάλματά τους. Επιπλέον, δημιουργούνται νέα κίνητρα με την απευθείας επαφή με τους ποδοσφαιριστές που θαυμάζουν.

Γενικότερα, όμως, ο κόσμος του Ολυμπιακού στην Κύπρο περιμένει πως και πως την άφιξη των πρωταθλητών Ελλάδας και τη διεξαγωγή των φιλικών αγώνων. Βλέπετε, σπανίως πηγαίνει στα μέρη τους η ομάδα του Πειραιά.

Η NOVA θα είναι παρούσα στο ταξίδι της Κύπρου και θα σας προσφέρει σε απευθείας μετάδοση τους αγώνες με την ΑΕΚ Λάρνακας (Τρίτη, 20.00 novasports 3 και Live Streaming από το novasports.gr) και τον Απόλλωνα Λεμεσού (Πέμπτη, 20.30 novasports 3 και Live Streaming από το novasports.gr). Παράλληλα, απ' το novasports.gr θα έχετε διαρκώς ενημέρωση για όλες τις «ερυθρόλευκες» δράσεις (ορισμένες θα έχουν και φιλανθρωπικό χαρακτήρα) επί κυπριακού εδάφους.

Θυμίζουμε πως στα φιλικά παιχνίδια, ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα έχει μαζί του τους τρεις απ' τους πέντε δανεικούς (Γκαλίτσιο, Παπάζογλου, Σουμπίνο). Δεν υπολογίζονται ο Μήτρογλου και ο Επστάιν, ο οποίος πήρε άδεια απ' τον Ισπανό τεχνικό, προκειμένου να βρίσκεται κοντά στη γυναίκα του που είναι έγκυος. Οι δανεικοί θα επιχειρήσουν να πείσουν τον προπονητή των πρωταθλητών πως αξίζουν μία θέση στο δυναμικό της επόμενης περιόδου.

Εν κατακλείδι, οι αναμετρήσεις επί κυπριακού εδάφους αναμένεται να είναι οι τελευταίοι με την ερυθρόλευκη φανέλα, για ποδοσφαιριστές των οποίων τα συμβόλαια λήγουν το καλοκαίρι. Στην κατηγορία αυτή ανήκουν ο Ραούλ Μπράβο και ο Ζαϊρί.

Γράψτε το σχόλιο σας...