Ξέρουν τη σημασία του αγώνα

Ο Νίκος Γαβαλάς γράφει στο προσωπικό του blog για το ντέρμπι των «αιωνίων» και υπογραμμίζει πως άπαντες στον Ολυμπιακό γνωρίζουν καλά τη σημασία της συγκεκριμένης αναμέτρησης και την ανάγκη της νίκης.
0
Νίκος Γαβαλάς
04/03/2018 • 08:40
Οι παίκτες του Ολυμπιακού
  • shares
Η βαθμολογία αποπροσανατολίζει. Οι 16 βαθμοί που χωρίζουν τον Ολυμπιακό με τον Παναθηναϊκό δε σημαίνουν τίποτα στην «εκκίνηση» του ντέρμπι των «αιωνίων». Οι δύο μεγάλοι αντίπαλοι του ελληνικού ποδοσφαίρου θα διεκδικήσουν απόψε τις πιθανότητές τους στο άδειο από θεατές Καραϊσκάκη, δίχως να επηρεάζει τις ισορροπίες του ντέρμπι η ομολογουμένως σημαντική βαθμολογική διαφορά. Όποιος από πλευράς γηπεδούχων πιστέψει το αντίθετο, τότε μπορεί να γίνει μάρτυρας μίας δυσάρεστης έκπληξης.

Στις δημόσιες τοποθετήσεις τους, άπαντες στις τάξεις της ομάδας του Πειραιά μιλούν με σεβασμό για τον Παναθηναϊκό. Εκφράζουν την επιθυμία τους για νίκη, αλλά παραδέχονται πως θα χρειαστεί να κάνουν κατάθεση ψυχής στον αγωνιστικό χώρο, προκειμένου να πάρουν την πρώτη από τις επτά νίκες που θα θέλουν έως το τέλος της περιόδου.

Οι «Πειραιώτες» ξέρουν καλά τη σημασία του αγώνα. Το «εισπράξαμε» από όλα όσα μας είπαν τα τελευταία 24ωρα τόσο ο τεχνικός τους, Οσκαρ Γκαρθία, όσο και οι Καρίμ Ανσαριφάρντ και Σίλβιο Προτίο. Για όλους εντός των τειχών του Ρέντη, το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό έχει μεγάλη σημασία και για το σύλλογο (όπως συμβαίνει διαχρονικά), αλλά και για την προσπάθεια που κάνει ο Ολυμπιακός προκειμένου να βελτιώσει τη θέση του στο βαθμολογικό πίνακα.

Κρίμα που οι θύρες του Καραϊσκάκη θα είναι κλειστές, με αποτέλεσμα για πρώτη φορά στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, ένα ντέρμπι «αιωνίων» να γίνει χωρίς την παρουσία θεατών. Στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα…

Γράψτε το σχόλιο σας...

Ολυμπιακός - ΟΦΗ

Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου, 17:15

Live