Το κύπελλο ως τελευταία ευκαιρία

Ο Νίκος Γαβαλάς γράφει στο blog του για την τελευταία ευκαιρία που θα έχουν κάποιοι παίκτες στο παιχνίδι με τον Πλατανιά για το Κύπελλο...
0
Νίκος Γαβαλάς
20/12/2017 • 08:48
Οι παίκτες του Ολυμπιακού
  • shares
Οι αναλύσεις για την προσπέραση του Ολυμπιακού στην τελευταία στροφή του πρωταθλήματος και η αλλαγή δεδομένων στην κορυφή της βαθμολογίας, έφεραν σε δεύτερο πλάνο τις υποχρεώσεις του κυπέλλου. Είναι και τα Χριστούγεννα που πλησιάζουν, με αποτέλεσμα το μυαλό να αρχίζει ήδη να ταξιδεύει αλλού. Μέσα σε αυτό το περιβάλλον, ο Τάκης Λεμονής προσπαθεί να κρατήσει τους παίκτες του σε εγρήγορση ενόψει του πρώτου αγώνα με τον Πλατανιά για τη φάση των «16» του κυπέλλου Ελλάδας.

Τα Χανιά είναι πάντα φιλόξενα για τους «Πειραιώτες». Με δεύτερό τους σπίτι μοιάζει. Αλλά εντός αγωνιστικού χώρου, εκεί στα Περιβόλια, ο ουραγός του πρωταθλήματος μπορεί να βάλει δύσκολα προβλήματα στο τελευταίο εννενηντάλεπτο των «ερυθρόλευκων» μέσα στο 2017. Απαιτείται, λοιπόν, απόλυτη συγκέντρωση από όλους όσοι θα αγωνιστούν, για να μη χαλάσει η καλή εικόνα που έφτιαξαν με πολύ κόπο στις τελευταίες έξι αγωνιστικές του πρωταθλήματος, όπου πέτυχαν ισάριθμες νίκες.

Ίσως να είναι και η τελευταία ευκαιρία για ορισμένους παίκτες οι οποίοι μπορεί να δουν την πόρτα εξόδου τον Γενάρη. Ευκαιρία για να κρατήσουν τη θέση τους στο ρόστερ. Αρκεί να πάρουν χρόνο συμμετοχής στην Κρήτη, αφού ουδείς γνωρίζει τις τελικές αποφάσεις του Τάκη Λεμονή για την ενδεκάδα. Ήδη, ο Μπεν αποτελεί ουσιαστικά παρελθόν μετά τους Καπίνο, Ζντιέλαρ, Μίλιτς και Καρσελά. Φαίνεται πως δεν έβλεπε το μέλλον του στην Ελλάδα. Και για το λόγο αυτό οι ιθύνοντες των «Πειραιωτών» του έδειξαν την πόρτα της εξόδου. Όποιος πραγματικά θέλει να παραμείνει κάτοικος Πειραιά, δεν έχει παρά να το δείξει (και) στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου των Χανίων, εκεί στα Περιβόλια.
Γράψτε το σχόλιο σας...