Πετράκης: «Ευχαριστημένος μόνο από το πρώτο» (video)

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση του ΠΑΣ Γιάννινα κόντρα στην Καλλονή μόνο για το πρώτο ημίχρονο, δήλωσε ο Γιάννης Πετράκης. «Με ψηλά το κεφάλι» σχολίασε ο Νίκος Καραγεωργίου.

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση του ΠΑΣ Γιάννινα κόντρα στην Καλλονή μόνο για το πρώτο ημίχρονο, δήλωσε ο Γιάννης Πετράκης. «Με ψηλά το κεφάλι» σχολίασε ο Νίκος Καραγεωργίου. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις Πετράκη:

«Πετύχαμε μια πάρα πολύ σπουδαία νίκη, απέναντι σε μια ομάδα που για εμένα βρίσκεται άδικα σε αυτή την  βαθμολογική θέση και αυτό την κάνει πιο σημαντική τη νίκη μας γιατί η Καλλονή στο τελευταίο χρονικό διάστημα είχε και καλή εικόνα και καλά αποτελέσματα. Στο παιχνίδι, στο πρώτο ημίχρονο είχαμε πολύ καλή προσέγγιση, περιορίσαμε την Καλλονή που είχε μόνο ένα σουτ του Φαβάλι, ενώ εμείς εκτός από το γκολ που πετύχαμε, είχαμε και άλλες ευκαιρίες να κάνουμε και δεύτερο γκολ. Από την εικόνα του πρώτου ημιχρόνου είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Στο δεύτερο ημίχρονο, χωρίς να λείψει η προσπάθεια, το μεγαλύτερο πρόβλημα που είχαμε σαν ομάδα ήταν το ότι δεν κρατούσαμε την μπάλα στα πόδια μας, με την Καλλονή να έχει τον έλεγχο του αγώνα και τις ευκαιρίες για να πετύχει κάποιο γκολ. Ήμασταν τυχεροί στο ότι δεν δεχθήκαμε κάποιο γκολ, ενώ στο τέλος καταφέραμε να κάνουμε το 0-2 και αν κλειδώσουμε τη νίκη».

Για το αν ήταν από τις καλύτερες εκτός έδρας εμφανίσεις του ΠΑΣ:  «Οχι. Έχουμε κάνει πολύ καλύτερα παιχνίδια και πρόσφατα και στο παρελθόν. Στο πρώτο ημίχρονο είμαι πολύ ευχαριστημένος, στο δεύτερο, είμαι μόνο από την αγωνιστική συγκέντρωση και την πειθαρχία, αλλά όχι από το επιθετικό κομμάτι».
Για το αν μετά τη νίκη αυτή κάνει ο ΠΑΣ όνειρα για τα play-off:  «Αυτό που μας απασχολεί είναι το επόμενο παιχνίδι. Να είμαστε καλά και συγκεντρωμένοι στο επόμενο παιχνίδι και στο τέλος θα δούμε αν έχουμε τα έχουμε καταφέρει και τι ακριβώς έχουμε καταφέρει».

Αναλυτικά οι δηλώσεις Καραγεωργίου:

«Νομίζω ότι έγινε μια προσπάθεια από τους ποδοσφαιριστές μας για να κερδίσουμε το παιχνίδι αυτό, είχε δυσκολίες και ιδιαιτερότητες. Είχαμε να κάνουμε με έναν αντίπαλο που το τελευταίο διάστημα, αλλάζοντας τον τρόπο με τον οποίο αγωνίζεται, έδειξε μια δυναμική και ήταν κάτι καινούργιο για εμάς.

Προσπαθήσαμε να λειτουργήσουμε πάνω σε αυτό, σε μεγάλο βαθμό στο δεύτερο ημίχρονο το καταφέραμε, στο πρώτο όμως δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι και ο αντίπαλος με δύο τρεις φορές, βρήκε φάσεις και θα μπορούσε να μας βάλει γκολ. Παρόλα αυτά το πήγαμε το παιχνίδι προς το τέλος του ημιχρόνου, αλλά εκεί δεχθήκαμε ένα γκολ από μια στημένη φάση και είναι μια δύσκολη στιγμή όταν δέχεσαι ένα τέτοιο γκολ.

Η προσπάθεια του δευτέρου ημιχρόνου ήταν καλύτερη από το πρώτο, είχαμε δύο, τρεις καλές στιγμές, θέλαμε και λίγο την τύχη που δεν την έχουμε καθόλου φέτος, θέλαμε και την ικανότητα κάποιων παικτών μας που εκφράζουν την επιθετική γραμμή για να μπει η μπάλα στα δίχτυα. Δεν μπήκε και έτσι χάσαμε το παιχνίδι. Μας στεναχωρεί, γιατί θέλαμε να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις και τα θετικά αποτελέσματα που είχαμε τον τελευταίο καιρό.
Εκείνο που πρέπει να κάνουμε εμείς που είμαστε δίπλα στους παίκτες είναι, να τους ενθαρρύνουμε και να βρούμε κάποια κίνητρα για να ολοκληρώσουμε την χρονιά με ψηλά το κεφάλι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.