E3 2018: Οι επόμενες κονσόλες Xbox φαίνεται να έρχονται το 2020

Το κωδικό τους όνομα, Scarlet.Η Microsoft θα κυκλοφορήσει το Xbox της επόμενης γενιάς το 2020...

Το κωδικό τους όνομα, Scarlet.

Η Microsoft θα κυκλοφορήσει το Xbox της επόμενης γενιάς το 2020, σύμφωνα με νέα έκθεση του Thurrott.

Στην έκθεση, το Thurrott επαναβεβαίωσε επίσης την προηγούμενη φήμη ότι η Microsoft έχει δώσει στο project το κωδικό όνομα Scarlet και αναφέρεται σε “οικογένεια συσκευών” και όχι σε μία κονσόλα. Το Scarlet (ή, όπως μερικές δημοσιεύσεις το γράφουν, “Scarlett”) υποτίθεται ότι είναι “πολλαπλά κομμάτια υλικού” που θα κυκλοφορήσουν το 2020.

Ενώ η Microsoft δεν έχει ακόμη επιβεβαιώσει την κωδική ονομασία του επόμενου hardware της ή το έτος κυκλοφορίας του, ο επικεφαλής του Xbox Phil Spencer αποκάλυψε την Κυριακή ότι η εταιρεία εργάζεται σε έναν διάδοχο του Xbox One. Φάνηκε επίσης να επιβεβαιώνει προληπτικά ότι το Scarlet θα λάβει τη μορφή πολλαπλών συσκευών.

Μιλώντας κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της Microsoft στην E3, ο Spencer δήλωσε ότι, “η ομάδα του Xbox One X βρίσκεται βαθιά στη δημιουργία των νέων Xbox κονσολών, όπου και πάλι θα ανταποκριθούμε στη δέσμευσή μας να παραδώσουμε άλλο ένα έργο τέχνης”.

Το mid-generation Xbox One X, βέβαια, εμφανίστηκε μόλις τον περασμένο Νοέμβριο. Εάν το Scarlet κυκλοφορήσει πράγματι μόνο τρία χρόνια μετά το Xbox One X, θα προσδώσει μεγαλύτερη πίστη στην ιδέα ότι η Microsoft έχει ήδη επικεντρωθεί στη νίκη του μέλλοντος.

To Scarlet, μαζί με το Playstation 5 της Sony, ίσως να έχει και τρία νέα παιχνίδια που μάλιστα ανακοινώθηκαν αυτή την εβδομάδα.

Για περισσότερα νέα, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.


H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι αρθρογράφος στο eSports Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming, Buddies!

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.